tisdag 30 november 2010

En lugn men kall morgon! **** AS/ADHD

En bra morgon här idag också, njuter av det när vi slipper utbrott! Men så bistert kallt det blev då, -15 var tempen nere och vände på nu på förmiddagen. Förstår mig inte på katten som ville gå ut. Han låg ute på en oisolerad altan i nästan två timmar. Vi kallar han för kockobäng ibland.... idag tycker jag han gjorde skäl för det namnet när han var ute frivilligt i kylan ;). Men det är klart - är man från sibirien så är det kanske i kylan man trivs bäst!?

Idag har jag jobbat hemifrån igen för att kunna springa emellan och försöka minska på tvättberget. Förtstår inte varför det ska behöva växa så fort??

Vet inte om sonen inte var så jättesugen på att åka snowracer idag. Han frågade lite lamt när vi skulle åka. Jag chansade och frågade om vi måste det idag, för jag hade en del att göra. Men då sa han snällt att vi kunde strunta i det idag! Jag som hade förberett mig på att eftermiddagen skulle bli superstressig för mig, nu blev den bara stressig ;).  Sonen har varit väldigt lugn, byggt berg- och dalbanor på sitt kära spel "Roller coaster 3" och även sett lite på TV.


Nu ska jag bort ikväll så mannen får ta hand om duschbestyren innan det är läggdax för sonen. Skönt att kunna turas om lite med sånt.

Inga kommentarer: