lördag 13 november 2010

Blandad lördag **** AS/ADHD

Hela förmiddagen var jag ute på eget håll. Så skönt när man har goa vänner som tar hand om en när man kommer ensam utan resten av familjen. Denna orkester var något av det vi stötte på när vi var ute och for. 

Vi var också och tog en liten fika på ett mysigt ställe.

När jag kom hem sen så tog det ett tag för sonen att landa i att vi var tre som var hemma. Det går alltid bäst när man är ensam med honom. Han hade varit lugn hela fm när jag var borta och så fort jag kommer hem så varvar han upp. Det brukar lägga sig efter ett tag. Det gick en lång stund faktiskt, middagen hann bli färdig och vi åt. Men sen lugnade han sig och vi hade en mysig stund vid köksbordet tillsammans allihop. Vi satt med var sin dator och höll på... 

Ser kanske lite knasigt ut, men jag kände att lunget lägrade sig och man kunde få bättre kontakt med sonen. Han kände sig nog lite stolt också, för han fick undervisa sin pappa i en grej på datorn som han lärt sig.

Sen fick han lust att gå till curlinghallen och det var väl bara att haka på när äntligen lusten kom. Vi tog med kameror och sonen ville också fota lite.

Nu är det ganska lugnt här och vi hoppas förstås att det ska fortsätta så under kvällen.

Ha nu en skön och mysig lördagskväll alla därute!

Inga kommentarer: