lördag 27 november 2010

Lördag med både och.... ****AS/ADHD

Morgonen började ganska kaotiskt. Flera orsaker finns till det. En av orsakerna är att det finns vissa saker som inte funkar så bra här, men vi har inte orkat ta itu med det. När tiden går så accelererar problemet tills man inte står ut längre och man är tvungen att ta tag i det. Där är vi just nu. Tyvärr har vi ingen ordning på skrivaren och för att ta tag i problemet så måste vi ha bildstöd och skriva ut bilder till det. Jag hoppas att vi får ordning på skrivaren i veckan, sen måste jag tänka till ordentligt för att det ska bli en bra vägledning. Återkommer förhoppningsvis med resultatet när det är klart.

En annan sak som också inverkade på att morgonen blev turbulent, var att sonen var väldigt ivrig att få komma iväg och åka snowracer. Han visste att jag och han skulle åka medan mannen jobbade. Men jag har liiite svårt att kliva upp ur sängen och ge mig iväg direkt ;). Att vänta är inte sonens starka sida precis...När vi väl kom iväg så hade vid det jättehärligt!

Kallt var det, men vi hade varma kläder så vi kunde njuta av vinterkylan. Vi var ute ca 1,5 timme. Sen blev det lite mys i soffan. Sonens favoritprogram gick på Nickelodeon HELA dan. De har så ibland, Svampbob visades från morgon till kväll.
Dagen flöt alltså på i ett lugnt tempo sen. Sonen hade bestämt att vi skulle basta ikväll, och det har vi också gjort. Bäst att passa på när han verkligen vill basta och mysa. Det är så rogivande i och utanför bastun när vi laddar upp med lite snacks och dryck som sonen gillar.

Nu har han landat i sängen och det är dags för egentid för mig och mannen. Filmsoffan väntar och lite gott att äta också.

Så har vi klarat av den här lördagen också!

Inga kommentarer: