lördag 20 november 2010

Hann inte igår **** AS/ADHD

Det blev inte nåt inlägg från mig här igår, hann inte. Hade en mycket stressig dag. På fredagar brukar jag jobba från 9:00 - 20:00, en riktig långdag. Igår var jag tvungen att sluta redan 14:30. Vi skulle iväg på firmafest på kvällen och hade lite att förbereda. Mannen körde iväg sonen till korttids direkt efter skolan vid 14. Sen hade mannen tagit åt sig att laga middag till kvällen, stressigt för honom också, men gott blev det.

Vi träffades på sena eftermiddagen, hade lite tävligar först. Ska inte tala om resultatet på tävlingarna *hostar*, men här är ett av priserna jag kom hem med. 

En hel målarfärgshink full med chokladgott!! Sen njöt vi av mat och dryck. Och sen blev det till att tjôta resten av sena kvällen. Vi är bara sju stycken så vi är ett härligt gäng med god sammanhållning.

Idag skulle man ju behöva uträtta en massa saker. Röja och städa här hemma som inte blev gjort i veckan som gick. Veckan har varit lite stressig så nu ligger jag långt efter med allt. Jag och mannen skulle också behöva åka och jobba en sväng. Det var ju många timmar som försvann för mig igår så jag måste försöka ta igen det också.

Sonen åkte som vanligt glatt till korttids igår. Inga problem längre när de unga killarna jobbar med honom. Nu är han vän med en av dem på facebook så han kan lätt ta reda på vem som jobbar när på helgen då han är där. Jättebra, för då behöver jag inte jaga nån av dem eller chefen för att få reda på deras schema. Märks att sonen börjar bli äldre....

På tal om att bli äldre så köpte jag en ny jacka till sonen för nån vecka sen. Den har legat i påsen utan att provas, men igår morse var jag bara tvungen att prova den på honom. Måste kunna byta den i tid om den inte passar. Men jag drar på det i det längsta, det är ju nåt nytt och ovant för sonen. Han vill ju alltid ha det han är van med.... Men vad förvånad jag blev igår, han vägrade ta av den och ville genast ha den på sig till skolan.

Ibland lyckas man köpa nåt som han blir jätteförtjust i direkt. Jag provade den också och den var väldigt skön. Förra året köpte jag kängor till sonen som han aldrig använde, han gick i sina gamla invanda stövlar i stället. Svårt med att ändra på inkörda saker.

Nej, nu har halva dan gått så det är väl dax att sätta fart!

Inga kommentarer: