måndag 6 februari 2012

Snabbt mailsvar

Jodå, Turbo kom iväg till skolan idag! Han hade en liten protest när jag väckte honom - han var trött, hade inte somnat förrän kl 1 inatt. Nej, det blir lätt så när man är uppe längre på helgkvällarna och det är ingenting man kan stanna hemma från skolan för. Och det räckte som argument för honom, sen var det inga såna tankar kvar hos honom. Skönt!

Desto värre var det att få tag på taxin och även skolpersonalen. Måste ju förvarna och tala om att han ska med taxin och att han kommer till skolan idag. Fick ringa chefen för taxibolaget så fick han jaga chauffören. Taxin hämtade sen, men nån skolpersonal hade jag inte fått tag på. De svarade först efter att Turbo kommit fram så jag fick prata med en av lärarna. Ett par av personalen borta idag också....




Jag skrev ju här i tidigare inlägg att jag mailat skolchefen i lördags om lite olika problem som uppstått på resursskolan. Och jag fick svar på söndagkvällen! Det var snabba bud måste jag säga. De har ett av problemen uppe och det finns krav på att en lösning måste ligga på bordet innan denna veckan är slut! Och mitt mail hade han skickat kopia på till rektorn som jag gått förbi i ärendet..... Japp! Men jag har uttryckt mig vänligt men bestämt och rakt på sak, inte argt eller ovänligt på något sätt - jag har inget att skämmas för och står för mina ord. Skulle rektorn vilja ha en förklaring på delar av mailet så kan jag bemöta henne och ge henne det. Och jag har fortfarande personalen som stöttar mig i detta.

Nu hade inte skolchefen några lösningar att komma med i mailet, det får de väl värka fram. Och ett av ärendena är ett rektorsärende, menar han på. Jag lär väl återkomma om det..... fortsättning följer....

Denna veckan "blir en grym vecka", för att citera sonen ☺ Alla dagar den här veckan - förutom idag - får han träffa assistans- eller korttidskillar av olika anledningar! Turbo jublar förstås över detta. Jag är också glad över att det funkar så bra den här veckan som ser lite annorlunda ut.

På återseende mina läsare ♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vänder man sig till om det inte fungerar i den här ordningen:

1 Rektorn

2 Skolchefen

3 Rektorn och skolchefen "håller ihop"?

Det är KRIS!!!

ann sa...

Det var snabbt meddelat av skolchefen..Vad bra att han/hon förmedlar vidare till rektorn om det.Du har verkligen tur som har personalen med dig i detta,vi har tyvärr inte så i vårt fall.Vi har en gång gått vidare till skoldirektören då vi inte fick gehör av rektorn.Kramar från Åland.