onsdag 22 februari 2012

Psykbryt av stora mått

Vilken morgon det blev här i morse!! Jag har fortfarande lite huvudvärk efter den pärsen kan jag säga! Morgonen började bra med gott humör och inga som helst problem. Turbo var färdig och helt påklädd och öppnar dörren till verandan och ska säga hejdå till katten innan taxin ska rulla in. Jag ser direkt att katten har smitit ut! Oswald går UTANFÖR verandadörren! Det händer inte ofta att han tar sig ut, det har bara hänt nån enstaka gång. Jag vet att Turbo blir jätteorolig över en sån här grej så jag försöker lugnt säga till honom att gå in medan jag försöker fånga Oswald. Det är inga problem utan jag får tag i honom direkt. Men Turbo får världens psykbryt därinne i hallen! Tjoff vad det glada humöret försvann i ett nafs!! Ojojoj vad han smällde av!




Taxin var sen pga en trafikolycka, men jag var ändå tvungen att ringa chauffören och avstyra hämtningen. Det gick inte att sätta Turbo i taxin i det tillståndet. Men taxin satt fast vid olyckan (den var inte inblandad i själva olyckan) och kom inte fram till oss så han hade ringt en annan taxichaufför som skulle hämta i stället. Tyvärr fick han avstyra det eftersom Turbo inte hade landat på jorden igen.... Vilken cirkus! I såna här lägen har han sönder det som kommer i hans väg, och sen blir han ledsen när han ser vad som hänt och då får han utbrott igen. Så det blir en ond cirkel man får försöka bryta.... Nästan en timme försenad skjutsade jag honom till skolan där Nk tog emot honom. De gjorde en lugn start i skolan men sen hade det visst gått bra på dan. Korttidspersonalen T hade hand om honom på eftermiddagen när det var korttids/fritidstid och det var lugnt och bra.

Det var en morgon som hette duga må jag säga! På jobbet på förmiddagen kände jag mig ovanligt hungrig... kom på att jag glömt/inte hunnit äta min frukost färdigt. Men vid såna där tillfällen då Turbo smäller av ordentligt så måste hans behov komma i första hand, man varken hinner eller kan tänka på nåt annat. 




Nu börjar det dra ihop sig till helgen och jag känner paniken lägra sig hos mig. Jag får ju storfrämmat över helgen, ska ju ha lite tjejhelg här och jag har lite kvar att fixa med samtidigt som jag knappt kommer att vara hemma innan de kommer på fredag. Samtidigt måste jag planera lite vad vi ska hitta på - vi kan ju inte bara sitta på en stol i två dygn ☺ Men stället jag bor på är en liten håla, finns inte ens ett fik öppet på lördagen så vad hittar man på?? Rest långt har gästerna gjort också så de vill säkert inte ut och åka så värst långt på lördagen också.... Jag ska fortsätta grubbla på vad jag ska hitta på.... men en sak är säker - roligt ska vi ha!!  Och fredagkvällen kan nog bjuda på en liten överraskning för dem, tror jag iaf, vi får se! Nähä, bäst att sätta fart så det blir nånting gjort ☺

Kramen på er ♥

4 kommentarer:

Tina sa...

Ja humör som svänger fort känns bekant...
Låter härligt med tjejhelg, hoppas och tror ni får det toppen skoj ! Kram Tina

Daniela sa...

Oj säkert inte roligt när det svänger så i huset.Bra att du får ha en tjejkväll och fundera på något annat.Ha en bra kväll!

Nina sa...

Men snälla du! Vi kommer inte ha några problem att roa oss, så tänk inte mer på det du. Tar gärna en stol sen kommer resten gå av sig själv ska du se! :) Jag tycker det är bättre att du vilar så du är pigg när vi kommer, sådeså!

Ja, det är ju inte konstigt att man oftast går på helspänn, iaf sköra dagar. Tror inte "vanligt folk" ens kan försöka föreställa sig hur det är att ligga steget före precis varje sekund och vara beredd på allt innan det händer... Det behövs verkligen inte mycket ibland.

Och vi som kommer i helgen vet ju hur det är, så ta nu och vila dig är du snäll!

Kramar om!
Nina

Sara sa...

Gillar bilden på lövet och den sköra isen som man ser, jag tycker att det beskriver känslan över hur dagen var.

Kram