onsdag 12 januari 2011

Trött idag **** AS/ADHD

När det är lov så klagar vi på att det inte är bra för våra barn! När väl skolan börjar så blir det en sån omställning så då kommer utbrotten av det i stället! Morr, hoppas omställningen sätter sig snart... Mornarna fortsätter att vara jobbiga här. Man är uppe i varv redan kl 7 på morgonen och sedan är det högt tempo tills 8,15 när taxin kommer. Känner att blodtrycket stiger och det är inte särskilt lågt när jag åker till jobbet sen.

På jobbet har jag haft det stressigt och sån typ av jobb som jag kallar för hjärngymnastik idag, dessutom under tidspress - full koncentration för att inte göra fel. Spänningshuvudvärken kommer som ett brev på posten. Åker direkt för att hämta sonen på "fritids" och vet att jag har en tuff uppgift när jag kommer hem - att valla och lotsa sonen, gärna få honom att göra engelskaläxan och ev en hårtvätt.

Han har ju varit uppe i varv efter skolan både igår och i förrgår så jag förväntade mig inget annat idag heller. Igår blev det alltså ingen dusch - det slutade med utbrott, trots att jag hade känselspröten ute... Idag har han haft idrott i skolan och duschat efteråt, inte speciellt noga men det får duga så. Nu hoppas jag att skolrutinerna och de nya tiderna ska ha satt sig tills nästa vecka så vi kommer i rätt fas igen. Men trots allt så verkar sonen lugnare i eftermiddag mot vad han var i går och i förrgår. Så det kanske går åt rätt håll...

Trött som jag är idag, så ska jag vid 8-tiden ikväll ut och köra ca 10 mil i jobbet. Hade helst sluppit det eftersom man behöver den där lilla stunden på kvällen att varva ner.  Men då är jag ute och kör... Längtar efter sängen NUUU!

Men innan jag landar i sängen så småningom går många av mina tankar till Mamma Zoffe som inte alls har det lätt just nu. Det hon beskriver i sitt inlägg idag känns så väl igen... många gånger har man undrat hur man ska klara sig igenom vissa dagar. Men på nåt sätt har det gått, det kommer alltid ljusare tider hur mörkt det än kan se ut. Kramar om lilla zoffe idag!

Inga kommentarer: