tisdag 3 december 2013

Lite off

Det var en trött kille som jag till slut fick iväg till skolan i morse. Turbo var sannerligen inte lätt att få liv i, men upp kom han och iväg kom han med taxin. Pust!!

Själv var jag en aning off. Jag tror allt kämpande vi haft den senaste tiden kommer ikapp mig nu när det är lite lugnare och kroppen säger ifrån. Tog mig en helt ledig dag frånsett ett par akuta jobbsaker bara. Degade mig igenom dagen och det var hur skönt och välbehövligt som helst. Nu är återhämtning prio ett för mig ett tag framöver och jag får försöka snika åt mig nån ledig dag så fort det bara är möjligt. När jag ser tillbaka på de senaste veckorna så är det omänskligt vilken stress och press som kroppen blivit utsatt för!
Turbo var lugn och go när han kom hem från skolan på tidiga eftermiddagen och det var tur det när jag inte var på topp. Ritpratet från igår - om hur bra han talade om vad som var fel i stället för att få utbrott - låg strategiskt framme så han såg det. Vi kunde då prata lite om det idag också och det blev ännu mer positiv förstärkning i hopp om att han ska kunna dra lärdom av det. Han fick också en spontan belöning för att förstärka ytterligare.

Ikväll har jag varit iväg bort och träffat lite vänner. Det var lugna puckar så det tog inga krafter av mig utan snarare fyllde på. Mannen fick ta läggningen av Turbo. Kvällsproceduren kan vara en aning ansträngande ibland så den fick jag vila ifrån.
Dags att packa ihop den här dagen. Blev lite kort idag, men jag måste spara på mig lite och sköta sömnen ordentligt för att komma ikapp.
Kramar om er alla ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Ja, det är ju så. Tröttheten kommer efter! Det är väl därför det är så lätt att köra på lite mer än vad kroppen klarar... Och det är nog därför jag tjatar lite på dig att vila lite i tid ;)

Hoppas du återhämtar dig snart och slipper den där febern..
Kramar om! <3
Nina