onsdag 25 december 2013

Ledig dag med blandad konfekt

Här försöker vi koppla av tillsammans bäst det går. Tyvärr känner jag att mitt tålamod tryter ikväll, men jag hoppas att jag ska ro iland kvällen utan större incidenter. Mannen får väl ta över och jag håller mig undan ;)

Idag på förmiddagen fick Turbo något märkligt ryck. Mannen skulle åka en sväng till jobbet för han håller på och möblerar om hos en av våra medarbetare. Han vill att det ska vara klart tills jobbet drar igång igen efter helgerna. Och eftersom Turbo mår bäst av att vi delar på oss lite så tyckte mannen att han kan göra lite nytta också. Men, nu ville Turbo helt plötsligt följa med till jobbet! Tror inte han varit därinne på något år faktiskt. Naturligtvis fick han följa med!
Turbo satte sig där på jobbet och inte vet jag, men kanske ville han ha lite miljöombyte eller nåt....
Själv fick jag ju lite egentid ett par timmar då, och jag hade en massa nytta jag behövde göra. Bl a sortera tvätt som bl a innehöll en hel massa strumpor och de har ju en förmåga att bli udda på nåt konstigt sätt. Detta är några av dem....
I eftermiddag så passade mannen på att bada båda katterna. Det är inte så populärt hos kissarna men det funkar. Jag visade Turbo en bild på en sibirisk katt som var badad och då sa han att "det är klart de måste bada ibland, annars luktar de ju bondkatt"! Tyckte det var en klockren humor. Undrar var han får allt ifrån?!


Den ena av våra sibbar är badad här! Nästa står på tur. 

Alldeles nyss hade vi ett litet utbrott från Turbos sida. Mitt fel! Jag tappade fokus för en sekund och mitt svar var inte som han behövde ha på en fråga han ställde. Det behövs så lite för att det ska bli utbrott, man måste vara skärpt hela, hela tiden. Så det var bara för mig att skärpa till mig och fokusera igen - Turbo måste ALLTID  gå i första hand, inte mitt humör eller nåt sånt. Japp, nya tag!

Nu lite kvällsmys med en film. Ha det gott alla och kram på er ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Ja men att alltid vara på 100 % topp är inte möjligt vännen, tyvärr är vi bara människor vi med. Kul att han ville hänga med till jobbet,mycket funkar när de väljer själva , eller hur ? Längtar som attan tills vi ses och du det närmar sig <3 <3 <3