söndag 1 december 2013

Full rulle

Helgen är till ända och den har gått fort och mycket har det varit - alldeles för mycket för våra slitna kroppar.... Måste nog dra i handbromsen nu om jag ska orka med annat som ligger framför oss, för den senaste månaden har varit minst sagt stressande med allt som varit.
Turbo åkte iaf till korttids direkt efter skolan i fredags. Skoldagen hade säkert gått bra, har inte fått några andra rapporter. Valle tog emot på korttids sen och jag tror allt varit bra hittills där.

Jag jobbade som vanligt hela fredagen men smet hem lite tidigare eftersom vi skulle ha lite firmafest på kvällen. Stressade hem och gjorde mig i ordning och ställde i ordning det sista i lokalen där vi skulle vara. Det blev en skojig kväll med lite "tjöt" och roligheter!
Mannen och jag sov ut lite på lördagsmorgonen innan vi stressade igång dagen. Men en lugn frukost avnjöt vi först för det är så sällan vi får äta frukost tillsammans.
Sen var det dags att dra iväg med katterna för vaccination. Vi har väntat ett par månader extra för att vänta in att veterinären kommer till byn på besök i en zoo-tillbehörsaffär. Skönt att slippa åka långt eftersom den ena av våra katter inte alls mår bra av att åka bil.
Vaccinationen gick toppenbra. När vi var färdiga kom en annan kund in med sin katt och jag fick en härlig bild på tre katter. Affärsägaren har själv en Norsk skogskatt, kunden hade en Main coon och så var det vår Sibiriska katt Oswald. Dessa tre raser är rätt så lika och många blandar ihop dem, men bl a ansiktsformen skiljer dem åt. Stora och maffiga katter är det alla tre.
Lite städning efter firmafesten hade vi att ta reda på sen. Men det gick rätt så fort. Sen var vi hemma tillräckligt länge för att se att katterna mådde bra, innan vi drog iväg till Göteborg. Mannen hade ett uppdrag att genomföra där och vi passade på att stanna hos ett par släktingar över natten. Vi hinner inte träffas så ofta så det liknar nästan skandal.... Men nu hade vi bestämt detta för flera månader sen och det fick bara bli av nu även om vi var slutkörda. Jättekul att träffas och lite festligt var det allt.
Sömnen har inte blivit den bästa den här helgen. Natten till idag blev det inte många timmar, tyvärr. Vi var i stort behov av det, men vi får lägga oss tidigt ikväll och hoppas det blir bättre i natt.
Som sagt - sömn var det.... så godnattens och sov sött allesammans ♥ Kram ♥

4 kommentarer:

C sa...

Låter som en rolig och stressig helg! Här har vi haft motsatsen- knappt lämnat huset och bara myst runt och sovit, vilket både vi och barnen verkade behöva för de har aldrig sovit så mkt som den här helgen! Höstterminen börjar ta ut sin rätt och det märks att speciellt vår son är trött (han har adhd och högfungerande autism)!

Intressant och härlig blogg du skriver- kommer kika in igen! :-)

Petra sa...

Hoppas att ni får sova gott i natt! Massa goda minnen efter en rolig helg kanske kan få vagga er i sömn :) Ha en härlig vecka!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nina sa...

Handbromsen ja...
Jag får nog ta och ha en lektion i vila med dig när vi ses!

Puss o kram hela dan!
Nina