onsdag 4 december 2013

Tar det lugnt

Här rullar det på. Jag försöker ta det så lugnt det bara går. Inte så lätt när man har både jobb utanför hemmet att sköta och dessutom assistera Turbo när han är hemma. Morgonpasset i sig är en ansträngning och man tycker man har jobbat för halva dagen under den stunden. Men jag är glad att jag får iväg honom till skolan, det hade ju kunnat vara tvärtom - att han inte vill gå.


Efter skoltid på eftermiddagen har han varit lugn och glad. Vi tog en sedvanlig omväg hem efter fritidstiden i em. Turbo brukar vilja åka en extra sväng och jag tycker det är skoj att köra bil så det är inga problem. Idag pladdrade han på när vi satt i bilen och det är ju bara positivt att han var på det humöret.
När det gäller skolan så får vi nog svårt att förklara vissa saker framöver för Turbo. Men eftersom vi inte vet alls hur framtiden blir så lägger jag de tankarna på just framtiden.
Kram på er finaste läsare <3

3 kommentarer:

Tina sa...

Ja ingen ide att tänka på allt man inte kan påverka just nu om man kan låta bli. Skönt att han är glad, det värmer att höra. Hoppas du inte jobbar ihjäl dig vännen. Kramar

Anonym sa...

Har ni prövat med en timstock? Då behöver ni inte "tjata".
Kram K

Anonym sa...

Haha, min kommentar skulle inte vara
här utan i torsdagens (5/12)blogg.
Kram igen K