torsdag 12 december 2013

Slutkörd

Nä, hörrni, så där vidare vettigt blir det inte idag heller från mig här på bloggen. Den där skolkampen vi haft har satt rejäla spår. Jag är totalslut! Turbo åkte till korttids igår efter skolan och är där tills i morgon. Jag tänker inte hymla om att jag tycker det är skönt och dessutom är det nödvändigt om vi ska klara vardagen.


Igår när jag kom hem från jobbet på kvällen så tog jag hand om mig själv. Tog mig bl a ett avkopplande fotbad och gjorde inte så mycket nytta på hela kvällen. Sånt där som aldrig blir av annars i den hektiska vardagen.
I morse var det bara att kravla sig upp ur sängen igen efter en dålig natt. Vissa nätter har jag värk så det blir svårt att sova och inatt var en sån natt. Typiskt för jag behövde verkligen sova. Men upp och iväg. Jag och mannen hade ett möte på banken som tog en bra stund innan vi var färdiga. Sen åkte vi åtta mil till en maskintillverkare som hade öppet hus. Kikade runt där lite och blev bjudna på lunch. Gott!

Sen hem de åtta milen igen. Mannen var tyvärr tvungen att åka och jobba, men jag vägrade detta. Åkte hem och däckade i soffan i stället. Oj så skönt! Eller.... inte ens skönt för jag var alldeles för slut för att tycka det var njutbart.
När mannen väl kom hem så åt vi lite gott och bara var. En tidig kväll får det lov att bli här och det är bara att hoppas att det går att sova. Go'nattens och go'kram <3

2 kommentarer:

Nina sa...

Det finns nog en hel del som går att plocka bort fortfarande.. Men ett fotbad är ju bra......

Alltså, den där utmattningsfebern du hade, den var nog bara en varning. Lyssna på den innan det är försent!

När det är försent, så kör det ihop sig på riktigt, vettu..

Kramar om dig!!!!!
Nina

Yvonne sa...

Hej!
Jag förstår att ni har personlig assistent , jag försöker att få till den hjälpen för min 17 -åriga dotter
med autism depression och ångest , men de i kommunen undrar ex kan hon äta själv ex.ja hon kan äta men ingenting annat för att få det fungera vad ,när osv. klarar ej av gymnasium vill ej,varför ska jag träffa massa främmande människor??
Hur gjorde ni?
Yvonne