torsdag 20 januari 2011

Lite annorlunda torsdag **** Autism/ADHD

Morgonen gick bra i morse också - härligt!

Dagen i skolan har varit lite annorlunda. På morgonen så gick matte- och engelskalektionerna bort. I stället firade man att skolan fått bra betyg när skolinspektionen varit och kollat dem. Man firade med tipspromenad och sen fick de äta chokladpudding - mums!

Allt har tydligen gått bra i skolan, men något hände på vägen ut när dagen var slut. Jag stod och väntade på sonen och assistenten, och såg att assistenten inte ville vända ryggen till min son... När han kommer fram till bilen så kastar han in väskorna, sen vänder han sig om och ger henne en hård spark på smalbenet. Aj aj aj! Kände riktigt hur ont det måste gjort. En liten bagatell utlöser detta.... Vilket fantastiskt jobb dessa assistenter har... åtminstone gör de ett fantastiskt jobb!

Idag var jag ju förväntansfull när jag tittade i brevlådan, men blev besviken. Tror ni det låg nåt intyg från läkaren där idag? Nejdå! Snacka om snigelpost! Skulle nog åkt de där milen och hämtat det i stället. Men, men, den som väntar på något gott... väntar alltid för länge... eller hur det nu ska vara...  ;)

Men solen har iaf skinit halva dan idag, alltid något, för det har varit grått och trist länge nog nu.

Tyvärr hann jag inte med nån fotonad, men jag har fått mycket annat gjort. Var tvungen att ruscha på och jobba undan en del. Nu ska jag ta tag i glosförhör med sonen, städa lite om det funkar. Och när mannen så småningom kommer hem ska jag åka och handla mat, få se om jag trycker in en promenad också - lång dag idag.

PS. Såg ju att jag fått några frågor . Ska försöka komma ihåg att svara på dem i morgon.

Inga kommentarer: