söndag 23 januari 2011

Lugn söndag **** Autism/ADHD

Vilken speed det är på sonen direkt han slår upp ögonen! Fattar inte hur han orkar, han har liksom ingen komma-igång-fas utan han slår på turbofarten direkt! Det är rätt skönt när man kommit så långt så frukosten är avklarad och medicinen landat i magen och börjar verka. För han är verkligen hyperaktiv våran son.

På förmiddagen var mannen iväg och träffade lite vänner medan det var min tur att vara hemma med sonen. Äntligen fick jag sonen klippt, han har nog aldrig varit så här långhårig innan.

Men det är också en sån där procedur som gärna blir uppskjuten till "nästa dag" hela tiden. Men nu är det gjort och det känns skönt.

När mannen kom hem blev det god middag och sedvanlig efterrätt. 

Sonen har nämligen infört en rutin på söndagar - då ska det vara efterrätt! Mannen hade köpt en färdig kalastårta i frysdisken. Mmm, den var väl ok men inte mer.

Sen väntade jobbet på mig, slarvade igår, skulle behövt jobba ikapp lite men förträngde det hela dan. Får väl sota för det idag då... Trots att jag egetligen behövde skynda mig stannade jag till lite vid sjön som jag körde förbi precis innan jobbet. Det var så vackert med solnedgången ikväll. Vattnet och himlen var alldeles orangefärgat!

I det stora hela får vi vara nöjda med den här helgen. Jag har väl inte varit riktigt på topp utan känt mig stressad över att jag inte hinner med allt jag behöver göra. Men hela helgen har gått utan något som helst utbrott och det är suveränt, då njuter man faktiskt!

En ny vecka börjar i morgon och spännande möte väntar om några dagar!

Inga kommentarer: