söndag 2 januari 2011

Tillbaka igen! **** AS/ADHD

Känns som man varit frånvarande länge från bloggen, men det är ju faktiskt inte mer än ett par dar.... men nu är jag tillbaka igen. Jag och mannen åkte som sagt till Göteborg på nyårsafton till släktingar där. Vi umgicks och hade det gott, men visst märks det att om man inte lever i diagnoslandet så förstår man inte fullt ut hur det är att bo där... men det vet man ju att det är så. Och man kan inte begära att andra ska förstå helt och hållet heller, tror inte jag hade gjort det om jag inte blivit förflyttad dit.

Men trevligt hade vi iaf! Vi spelade spel, åt och drack gott.

Tyvärr hade jag inte nåt stativ med till min kamera så jag fick inga bra bilder på fyrverkerierna vid hamnen på Hisingen. Men min kära man fick låna ett, så jag ska försöka sno några fina bilder av honom kanske i morgon. Sitter inte så jag kommer åt dem just nu. Men några bilder från nyårsdagen har jag, då vi tog en promenad ner till hamnen igen. Här går brorsorna - alltså min man och hans 13-årige lillebror...
Och lite fler bilder från hamnen. Visst är det vackert med vatten!
Nu har vi skjutsat äldsta sonen och hans flickvän till bussen som ska ta dem till Linköping igen där en massa plugg väntar. Och vi ska hämta sonen (12-åringen) i morgon från korttids. Det betyder att jag och mannen har en kväll för oss själva faktiskt! Sen väntar jobbardag i morgon igen.

Inga kommentarer: