måndag 3 januari 2011

Nu har fem dygn gått... **** AS/ADHD

Nu har det gått fem dygn sen vi lämnade sonen på korttids. Alltid när han varit borta extra länge så känner jag mig orolig och stressad inför hämtningen. Dels så vet man inte vilket humör han är på och dels så känner jag nog av stressen, tänker på allt jag borde göra innan det är dax för diagnoserna att komma hem igen. Men det där med sonens humör vid hämtning skulle jag nog kunna lägga åt sidan. Nuförtiden är han som en solstråle när han kommer från korttids. N, E och T har gjort ett kanonjobb som vanligt, underbart! Det märks inte på sonen i hans sätt att han varit hemifrån i flera dygn. Annars brukar det ta ett tag innan han landar i sig själv igen, men det är inga problem nu.

Presentdax var det denna gången. Han brukar få en present för varje extra dygn han är borta. Så nu skulle han ha tre presenter. Men innan han åkte till korttids fick han en rätt dyr sak som han så gärna ville ha. Vi förklarade för honom att om han fick den så blir det bara en liten present när han kommer från korttids, och det gick han med på. Nu fick han en faktabok om länder och deras valutor, flaggor, folkmängd m m.

Nu hoppas jag att fortsättningen på den här kvällen kommer att bli lugn, det vore ju skönt. I morgon är det fritids på förmiddagen, lite ovant att köra upp sonen på morgonen igen.

Jag lovade att sno (låna;) några bilder av min kära man som han tog på nyårsafton på Hisingen och visa er. Här kommer det några stycken.

Nu tänkte jag ut och ta mig en liten promenad. Det blir nog en kort en - det är nämligen -14 ute och väääldigt halt. Får väl se hur långt jag kommer.

Kan väl fresta er med att i morgon eller senast på onsdag blir det nåt som jag lovat för några veckor sen - "andra bullar"! Testade idag för andra gången och det börjar arta sig. Snart kan jag alltså släppa ut det till er vad jag håller på med ;) Jag har lite små egna tokiga idéer för mig ibland, jag vet det!

Inga kommentarer: