söndag 1 mars 2015

Vi repar oss....

Idag är jag hyfsat på g igen efter gårdagens halvdäckning. Jag var lite orolig igår över att jag skulle fått tillbaka den där eländiga utmattningsfebern jag hade för snart tre år sen, men tyckte väl inte att det riktigt stämde eftersom det kom så hastigt. Men orken tog totalslut och jag kände mig lite småfebrig utan några som helst andra symptom. Det är verkligen inte läge för mig att lägga mig nu, eftersom mannen är sliten och inte på topp. Men jag tror och hoppas det vänder för honom snart. Själv tror jag att jag fick en reaktion igår efter "något" som hände i skidspåret på fredagskvällen. Idag känns det bättre även om jag fortfarande känner mig aningen trött. Men jag har känt mig pigg som en lärka innan detta hände, så utmattning tror jag inte på i det här läget.

Men ni är nog en del därute som undrar hur det gick med skidåkningen på fredagskvällen.... Jo, tack, det gick ganska bra - alla fyra i laget kom ju runt!! Det var ju målsättningen och jag tycker vi borde fått tapperhetsmedalj av flera olika anledningar, men den medaljen hade de inte tänkt på ;)
Lite kul var det iaf och jag är stolt över både mig själv och andra i vårt lag att vi vågade ställa upp! Sen vet jag inte om det är en merit, men efteråt såg jag att både kommunchefen och skolchefen ingick i ett av kommunens lag, så nu har jag tävlat mot dem också. ;)

Två av deltagarna: Kråkan (i Mamma Mu) och Pippi

Det var det det!
Turbo hade nog haft en alla tiders fredag. Han blev assisterad av Timmy hela långa dagen från kl 8 på morgonen till närmare 22:30 på kvällen! En riktig långdag för dem, men de trivs ypperligt med varann så det var lugn och harmoni och glada miner när vi kom hem. Härligt!

Gårdagen avlöpte lugnt hos oss. Vi var nog alla i behov av att slappa. Det märks på Turbo att han också blir trött av att ha assistenter här mycket, även om han mår prima av det.Nu är det nya och förhoppningsvis pigga tag inför nästa vecka. Den blir ganska innehållsrik med flera olika möten och annat som måste genomföras. Jag hoppas allt kommer att flyta på som det ska.

Kramar till er alla ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var då på tiden att du skrev här så man slipper undra om ni överlevt fredagen eller ej. Jag är också imponerad över er insats även om jag nog undrar om ni är riktigt friska ;)
Kram på er och hoppas ni inte är på väg att bli sjuka.
Saknar ❤
// Lena

Nina sa...

Vila ja... gärna innan febern, vad den än beror på. För efter är det liksom försent.

Kramen påre! <3