torsdag 12 mars 2015

Blandad konfekt

Det blev visst en del funderingar efter mitt förra inlägg. Det var inte min mening att sätta ”griller” i huvet på er läsare. Jag hade bara en tanke som upptog den plats som fanns i min lilla hjärna och då blev det inte bättre inlägg än så där. Tanken var inte om något allvarligt egentligen, men ändå var det en tanke som jag behövde bearbeta och analysera. Ja, ja, så kan det vara…. Och bl a du Nina, har ju fått en förklaring så du kan sova gott på nätterna igen ;)

Nu får jag fortsätta rapportera från det att jag slutade skriva ordentligt.
Tisdagen var ju en annorlunda dag för Turbo i o m att det var studiedag. Jag hade gjort upp ett schema för hela dagen så han visste mer i detalj hur den skulle vara. Så vi fick en lugn dag, faktiskt! Jag fick t o m genomföra en klippning av honom, vilket förstås stod med på schemat och var väl förberett!Inte dåligt! Men sen fick jag backa på en annan liten detalj, men jag hade iaf fått klippa honom och det var det viktigaste.
På eftermiddagen och en liten bit in på kvällen var assistent Kent här hos Turbo. Jag fortsatte att ”terrorisera” dem med att vara hemma ca 1,5 timme. Det gick kanonbra även om det blir lite instängt för mig. Jag håller mig bara i köket och matrummet, med stängd dörr och jag får vara så tyst jag kan, men det är bättre än inget. Jag kan omöjligt springa runt i huset, för det oroar Turbo alldeles för mycket.

Tisdagen var alltså en bra dag. Sen kom onsdagen och det var tur att jag fick en förvarning från mannen om hur det såg ut på vägen. Så här nära passerade Turbos taxi en olycka, på väg till skolan. Det kan förstås vara omskakande för honom om han inte är förberedd. Nu kunde jag förbereda honom på att vägen var helt blockerad och att en långtradare låg på taket!Lite oro och tankar blev det förstås. (Chauffören ska visst vara chockad, men klarat sig i övrigt - usch, det kunde gått värre!) Sen flöt dagen på, men lite labilt. Och utbrott kom på tidiga kvällen. Jag tyckte att det blev lite för grovt utbrott för en liten detalj som gick fel. Men i morse fick jag min förklaring. Det verkar som Turbo har något i kroppen och han klagade på ont i halsen i morse!

Det är inte konstigt om han åker på något för jag tror alla i hans närhet utanför familjen har haft någon typ av influensa.
I morse åkte vi lite försenade till skolan, för Turbo var lite sen i starten. Men inte dåligt att han åkte iväg till skolan iaf.
Däremot skulle han varit på korttids detta dygnet, men det har vi ställt in. Nu håller jag på och preparerar Turbo så mycket jag kan. Vill gärna att han är på benen i morgon så han klarar både skola och korttids. Dels har vi ett möte på fm och dels har vi lite andra roligheter inplanerade till kvällen. Det skulle vara sååå skoj om det gick att genomföra!

Vi får sova på saken och hoppas på det bästa! Kram på er ♥

2 kommentarer:

Lena sa...

Oj vilken otäck olycka, det var då tur att det inte var värre än det var då. Förstår att det kan oroa och sätta griller i huvudet.

Hoppas att Turbo är frisk i morgon och att ni kommer iväg som tänkt.

Stora kramar <3

Nina sa...

Håller tummarna för att den eventuelle sjukan vänder innan den får fäste, och att ni kommer iväg på det ni ska.

Vilken framgång med att du kan vara hemma lite nu, samtidigt som Turbo har assistent hos sig. Det måste kännas skönt :)

Sova? Ja just det ja... Kanske man skulle ;)

Saknarkramar!