lördag 21 mars 2015

Ryggläge....

..... i stort sett hela dagen, har varit det som gällt för mannen idag. Han har hostat rejält inatt och hållt hela huset vaket, men inget att göra åt det. Jag hade gärna stoppat in öronproppar och försökt sova vidare, men jag kan inte skärma av mig på det sättet för Turbos skull. Jag var lite rädd för att det skulle komma ett utbrott där, så det gällde att vara alert!
Haha, mannen googlade på halsont och förkylning och fick fram att VILA är bästa botemedlet! Så bra, därför har han hållit sig i chack idag. :) Jag får nog googla fram lite vila när jag tycker han ska ta det lugnt. :)
Ett kort inlägg idag, men jag fortsätter fila på ett djupare inlägg som säkerligen blir längre.... Ha en fortsatt trevlig helg! Kram, kram!

2 kommentarer:

Nina sa...

Jamen det är ju tur att google finns då.. Jag vet en till som behöver googla fram lite vila åt sig mellan varven ;) Men skönt att du håller dig på benen nu iaf. Kryahälsningar till mannen!
Saknarkramar!

Lena sa...

Tänk, vad skulle man göra utan google? Bra att du lyckades få gúben att vila. Och du fortsätter att hålla oss på halster... *himlar med ögonen*
Kram på dig och krya på den där hostande mannen.