lördag 28 mars 2015

Uteblivna lärdomar

En del av lärdomarna från utbildningen som vi var på på assistansbolaget i början på veckan, skulle vi tillämpa på direkten, hade vi tänkt. Tyvärr blev veckan inte så bra för Turbo och därför ville jag inte förbereda honom för ytterligare en ny grej som vi tänker införa på helgerna. Ingen stor grej, men ändock en förändring för honom så vi sparar den till nästa hemmahelg.
Däremot tillämpade mannen den där inlåsningen på toaletten, för den behöver ingen förberedelse....
Jag kom på mig själv med att ogilla helgmornar! Usch, de funkar inte om inte en av oss avviker redan från början. Men det har man inte alltid lust med. :( Vid halv tio skulle jag åka iväg och det visste Turbo. Jag skulle träffa en vän och vara borta några timmar från hemmet. Men det är så stökigt och stirrigt innan Turbo landar i dagen. Samtidigt är det ändå skönt att ha fått en förklaring till den där 3-åringsnivån som vi dras med bl a på helgdagsmornar då vi är hemma alla tre. En treåring i en tvåmeterskropp och ca 90 kg - det blir inte alltid så bra....
Nej, nu ska jag sluta gnälla! Vi ska försöka tillämpa det vi lärde oss så får vi se hur mycket bättre det kan bli. Jag kom iväg iaf och hade några trevliga timmar med vännen. Efter det fick mannen åka iväg nån timme också. Jag fick tydligen sån energi av mina timmar utanför hemmet så när mannen kom hem skrubbade jag av den ena verandans möbler.
Inte nog med det, jag putsade alla fönster på nedervåningen också! Härligt att få det gjort. Det började bli svårt att fota genom fönstren eftersom kameran bara ville fokusera på smutsen och inte på det som jag ville fota en bit utanför fönstret. ;)
Tankarna från dagen då vi var på utbildning cirkulerar fortfarande i mitt huvud och tankarna gäller ofta assistenter.... Är sååå sugen på att omedelbart kasta in en av dem här, en som Turbo aldrig har träffat... Kanske måste jag sansa mig, men jag är väldigt sugen på det och mannen är helt överens i min åsikt. Frågan är om assistansbolaget håller med.... Och hur ska vi få till tiderna när mannen och jag inte kan vara hemma samtidigt som vi har utomstående assistenter här...?? Lite att grubbla på!
Ha nu en mysig lördagskväll därute! Kram på er! <3

Inga kommentarer: