fredag 6 augusti 2010

Vilken dag :-) **** AS/ADHD

Efter en turbulent morgon så infann sig lugnet i vårt hem. En morgon när vi alla tre är hemma och lediga är sällan lyckad. Helt omedicinerad vaknar ju sonen upp och det är full action direkt. Sonen äter oftast frukost i ett annat rum än mig och mannen, men han kommer till oss nån stund då och då, och då kan han inte hålla sig i styr...

Mannen åkte till jobbet sen och det blir alltid lugnare när man är ensam med sonen. Men idag har han nog slagit rekord i att vara lugn. Efter morgonens utbrott så har han inte haft ett enda utbrott under dagen, hoppas det håller ända till läggdax. Han har byggt väldigt mycket lego. Och det är avancerade saker kan jag lova. Han hittar bygginstruktioner på YouTube och sen bygger han efter det. Ibland komponerar han nåt själv och det blir lika bra. Idag har han alltså inte kraschat under byggandet heller, vilket han brukar göra.

Sen ville han ut och cykla, men innan jag hann med det så kom hällregnet! Som bäddat för utbrott när det inte blir som man har lovat. Men det regnade så häftigt och åskade så han tyckte det var så spännande att han kom av sig. Istället sprang han ut i kalsongerna och "duschade" - såg rätt kul ut.

Bara en av våra grannar bor så att de kunde se det, och de har full förståelse för att vi inte är som alla andra...:-)

Eftersom sonen varit så lugn och go´ idag så har jag hunnit städa nedervåningen ganska bra. Det var längesen det hände att man kunde städa så mycket och ändå ha hand om sonen samtidigt. Så idag känner jag mig nöjd och glad över dagen. Härligt!

Inga kommentarer: