torsdag 5 augusti 2010

Dagarna går **** AS/ADHD

Dagarna går och snart är "semestern" slut. Jag tycker väl att semestern har gått hyfsat bra med våra mått mätt. Tack vare avlastning och att mannen drog iväg med sonen ett par dagar så har vi klarat av veckorna. Just nu är det mycket lego för sonen. Han kan sitta ganska långa stunder och vara riktigt lugn. Tills det går snett för honom i byggandet - då kraschar han tillsammans med allt lego...

I måndags kom sonen hem efter att ha varit på korttids i fyra dygn. Han var på mycket gott humör och lugn och sansad. Märks att han trivs med killarna som jobbar med honom.

Första två dygnen hade den relativt nya killen O jobbat. Och jag tror det blev en höjdare. De åkte till  Navet med dess experimentstationer - ett uppskattat utflyktsmål. Sen var de också hem till O:s lägenhet eftersom han bor i den staden. Där spelade O piano och sånt gillar sonen.

Han hade t o m filmat honom med mobilen när han spelade. Sonen spelade upp det för mig och O är verkligen duktig!                  

Som avslutning i måndags så var E och sonen till Liseberg (igen). Jag och chefen för korttids ville att det skulle bli ett bra avslut på den lite förlängda helgen och efter allt strul med personal, så då var ju Liseberg lämpligt. Då slapp han också den långa väntan på att det skulle bli hämtningsdags på eftermiddagen. Att vänta är alltid jobbigt!

Sonen var glad och stolt när han kom hem, han hade kastat bollar i hål och vunnit ett gosedjur. :-)

Inga kommentarer: