fredag 13 augusti 2010

Sonen lämnad **** AS/ADHD

Mannen lämnade sonen på korttids kl 14 idag. E tog emot och lämnandet gick väldigt bra. Vi har ju sån tur att sonen trivs jättebra med killarna där. Nu är jag väl inte helt lugn över denna helgen, men vi fick ju till en lösning till slut. Även om sonen känner killen som kommer att jobba andra dygnet så är han på fel plats - han jobbar inte på korttids i vanliga fall utan är en som vi känner och vi umgås ibland med han och hans familj. Att en person är på en plats han inte brukar vara, kan sonen ibland reagera negativt på hur bra han än tycker om den personen. Vi får se hur det går. Han var iaf positiv till att det skulle vara N som jobbar andra dygnet.

Ska bli skönt efter denna helgen, för sen har vi förhoppningar att det ska bli samma två killar som jobbar med grabben fram till jul åtminstone. Det kommer att bli E och en ny kille: T. Sen känner jag att det räcker med nya personer runt sonen. Det börjar bli rörigt för honom med alla nya som kommer och går. Men jag tror det kommer att stabilisera sig sen.

Tyvärr kommer det en till förändring för sonen framöver, och den här gången gäller det på skolfronten. Ingen förändring är ju bra, men samtidigt kunde det varit värre - men tyvärr resonerar inte sonen så. Berättar mer senare om det...

Nu ska jag packa ihop på jobbet och ta mig en långpromenad hem, är nog hemma om drygt en timme...

Ha en trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer: