måndag 9 augusti 2010

1:a fritidsdagen **** AS/ADHD

Lite orolig har jag varit inför den här dagens morgon. Även om livet varit lättare de senaste dagarna, så vet jag att det kan vända på en sekund. Så det är bara att vänta och se hur länge sonen är lugn och på bra humör och mår som en prins.

Idag var det dax för den första "fritids"dagen efter semesteruppehållet. Man vet ju inte hur humöret kommer att svänga, kanske så sent som på väg till "fritids". Men sonen var glad och pigg och laddade ryggsäcken  med prylar han skulle ta med och visa sin assistent.

Adict a ball var med

Legobyggen var med

Och spionglasögon var med

Så det blev inga bekymmer alls att få honom att gå ur bilen när vi mötte assistenten. De hade mycket att prata om... :-)

Sen återstod det att se hur eftermiddagen skulle bli här hemma, om omställningen hade satt några spår. Men han var lika cool som han varit på sista tiden. En cykeltur ville han ta, så vi cyklade mellan skurarna här. När vi väl var tillbaka så fortsatte legobyggandet. Kan berätta att vi har lego på hela matrumsgolvet just nu. Men på sommaren använder vi knappt det rummet - sitter på verandan och äter - så han får ha det så fram till helgen.

Inga kommentarer: