måndag 2 augusti 2010

Hemma igen **** AS/ADHD

Igår kväll (sönd) kom vi så hem igen. Jag och mannen har fått njuta av trevliga vänner i flera dygn i lugn och ro. Underbart! Knappt att man vill åka hem igen när man haft så trevligt...
        
                     
                                                                                                            
Vi har umgåtts och haft det gott! Det har inneburit  bl a både picknick i det gröna och restaurangbesök.
            
 
 
Nu känns det som att vi får komma ner på jorden igen, och det kanske vi gör med dunder och brak, vem vet... :-). Men man hoppas att våra batterier ska vara fulladdade och räcka ett bra tag framöver... En vecka till är sonen hemma dygnet runt, sen börjar fritids igen och jag och mannen börjar jobba.
Senare i eftermiddag kommer sonen hem igen och jag hoppas verkligen att den här helgen gått bra för dem på korttids. Det känns som att den personalstyrka som till slut blev, är den rätta för honom. Under de två kommande veckorna ska chefen för korttids fundera ut en lämplig lösning på personal som ska jobba med sonen i fortsättningen.
Eftersom den kvinnliga personalen känner sig osäkra och hotade (gäller främst vid utbrott) så är de bortkopplade från honom. Just nu är det två killar som jobbar med honom, men det måste in minst en till i fall av sjukdom eller semester. Om tre stycken kunde cirkulera under hans helger så är det nog idealiskt. Han kommer ju att vara på korttids varannan helg framöver så det måste rulla på med en viss ordning. Sonen måste få struktur på hur och vilken personal som jobbar.
På hemvägen igår så stannade jag och mannen och njöt av solnedgången över Vättern. Detta var strax norr om Huskvarna. Härligt!   
           

Inga kommentarer: