torsdag 26 augusti 2010

REKORD-glad **** AS/ADHD

Under augusti månad har jag haft rekordmånga som läst min blogg. Vid lunchtid idag gick jag för skojs skull in på Metrobloggens Topp 100-lista och kikade hur den såg ut. Vad förvånad jag blev när jag hittade min blogg på 69:de plats!!

Verkligen roligt! Vad glad jag blir över att så pass många ändå vill läsa om hur det är att leva i en familj där det finns asperger och ADHD.

Hur började då mitt bloggande? För ca 1,5 år sen så kände jag mig lite ensam i situationen och ville därför komma i kontakt med andra i liknande situation. Jag googlade och fick fram SmulAnns blogg och mamma zoffes blogg. Jag läste dem ett tag och var inne där och lämnade kommentarer till deras inlägg. Men snart kände jag att jag ville skriva av mig lite mer om vårt liv och hur vi har det.

Syftet var att dela med mig av sånt som fungerat bra för oss, och även att kanske kunna få tips av andra. Det var så det började och så fortsätter det.... Idag är jag glad för att jag började blogga i ämnet, det har gett mig väldigt mycket. Jag hoppas också att man på det här sättet möjligtvis kan sprida lite kunskap till andra om AS och ADHD.

Här kommer en bild från dagens cykeltur.

Det blev 12-kilometersrundan idag. Igår blev det ju ingen eftersom sonen var iväg med killarna från korttids. Den utflykten som de gjorde slog nog väl ut. Sonen har bara haft positiva kommentarer om det, skönt!

Inga kommentarer: