torsdag 30 oktober 2014

Valet föll på.....

Gårdagskvällen gick rätt bra, trots allt. Det var ju lite oroligt i Turbos kropp så vi sänkte kraven. Det var liksom ingen idé att försöka driva igenom något när han och mannen kom hem från stan på kvällen. När de ändå var inne i stan och hade lite väntetid (bilen skulle fixas med däckbyte) så passade de på att köpa en annan variant av kuben.

Denna har han pysslat med nu och han kommer inte att ge sig förrän han kan lösa den utan fusklapp. Och det kommer han att fixa! Kul att han har ett sånt intresse, tycker jag!

Annars har det varit rätt så lugnt idag. Den nya personalen Tobias jobbade med Turbo idag på fritids/korttids. Jag hoppas de lär känna varann så det ska flyta på framöver även när det blir dygnspass för de två tillsammans.

På eftermiddagen var assistent Nisse här en stund. Det blev lite kort pga en miss från mig, men bättre än inget och Turbo var förberedd på att det skulle bli kort. En nöjd Turbo fick jag ta över sen.

Han har varit nöjd och glad hela kvällen så jag hoppas att oron har lagt sig. Han frågade också om vissa grejer i skolan och som säkert oroat honom. Jag fick svara det jag visste om saken så det kanske blev lite lugnande för honom.

För er som undrar - Turbos val är avgjort! Det föll slutligen på honom! Mer om det i helgen....

Kram och go'nattens <3

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, ännu en sömnlös natt för min del alltså :P

Skönt att det varit en ganska så lugn dag trots allt. Det ska bli intressant att se vad det är Turbo har valt.

Kram och hoppas att ni får en bra fredag <3

Annelie L sa...

God natt och sov så gott 😴

strutgumman sa...

Kram!

/Anna