fredag 17 oktober 2014

Dilemmat fortsätter

Den här helgen får jag ägna åt att försöka ta varje litet tillfälle, och i lagom dos försöka nå Turbo. Försöka få honom att yppa något litet som gör att jag vet vilket beslut vi måste ta. Vi måste utröna hur djupt eller allvarligt problemet sitter hos honom och utifrån detta avgöra hur vi ska gå vidare med skolsituationen som uppstått.

Hur djupt sitter det? Hur drastiska måste vi vara? Vad behövs? Hur mycket måste vi backa? På vilket eller vilka plan ska vi backa? Vad ska vi ändra på? Något måste göras, men vad? Nej, hörrni, jag tror jag drar till Bahamas i stället! Det låter faktiskt mer lockande och lindrigare för min lilla hjärna just nu ;) Skämt åsido, det är bara för mig att inrikta mig och fokusera på det jag måste göra. Använda alla millisekunder jag kan få för att nysta lite i Turbo, läsa av honom och använda min fingertoppskänsla. Som sagt - viktigt läge nu!
Alldeles nyss fick jag veta en sak som gjorde mig arg.... men innan jag visar att jag är arg ska jag ta reda på lite fakta lugnt och stilla, sen får vi se! Det är visst mycket jag ska rota i och reda ut under helgen... pust!

Och vad ska ni andra ägna er åt?? Hoppas ni kan slappna av och må gott i helgen!
Förresten måste jag rikta ett stort tack till er som stöttar på olika sätt, känns gott att ni varma människor finns där! Och bara så ni vet, det behövs inte så mycket för att man ska bli peppad att orka kämpa lite till, bara några ord, nån liten rad eller nån bokstav eller nåt! Det betyder så mycket!

Kram på er i fredagsmyset ♥

4 kommentarer:

Nina sa...

Inte ännu mer nu väl?! *orolig*
Jag har ju tänkt skriva "du vet vart jag finns" flera gånger, men har ju haft Sandra hemma så jag har inte kunnat. På månd kväll, eller på tisd hela dagen kan jag prata om du vill spy lite <3

Men lita på din magkänsla och på att du fixar det som måste göras, för det vet jag att du gör!
Styrkekramar!

Annelie L sa...

Jag är ledsen för er skull, men jag tror att du med din fingertoppskänsla för er ons bästa

Annelie L sa...

Förlåt, det blev inte bra... Men det jag vill säga är att jag tror att du med din fingertoppskänsla för er sons bästa kommer att lösa detta som allt annat du blivit "tvungen" att lösa under åren som gått ❤️Styrkekramar ❤️

Anonym sa...

Kanske kan det vi hörde i Malmö för något år sedan vara till hjälp. Det har hjälpt mig iaf. Kramen K