onsdag 8 oktober 2014

INGET Villa lugn idag....

Här hinner man knappt nämna att allt är lugnt och frid och fröjd, så vänder det neråt igen. Allt gick bra i morse, tills det var några minuter kvar till taxin skulle komma. Då var det som att vända på en hand hos Turbo. Allt blev fel och det blev surt och lite småutbrottigt. Men han kom iväg och jag hoppades att det skulle rinna av när han väl kom till skolan.




Men idag på vårt onsdagsmöte på skolan så berättar assistent Nisse att det varit en hel del störande moment i skolan igår och även idag. Det går en person igenom lokalen ibland och igår hade det blivit flera gånger. Detta behöver åtgärdas, för det rinner till slut över för Turbo om det fortsätter, Dessutom hade internetinloggningen strulat igår, så det har varit lite för många små detaljer som bråkat för dem igår och idag. Båda lärarna har också haft svårt med att få igång pluggandet under dagen, men de har lirkat bra och till slut lyckats.

På eftermiddagen var det Valle som hade Turbo på fritidstid efter skolan. Under den tiden kom den nye personalen på korttids - Tobias - och hälsade på dem också. Tobias behöver lära känna Turbo innan det är dags för honom att ta ett eget pass.




Jag hoppas att jag får tillfälle till att pejla läget med Turbo ikväll med lite ritprat, om vad som har blivit för mycket. Nu ikväll har han haft flera utbrott och är grymt lättretlig - det tyder på att något oroar honom rejält. Svårt när man inte vet exakt vad det är, men antagligen är det flera orsaker tillsammans som gör det hela ohållbart för honom just nu. Och det är mycket nytt också, med ny personal på korttids och en ny träff på måndag med ett nytt ansikte här hemma. Vi får se hur allt avlöper....

Må så gott i höstkvällen! Kram, kram ♥

1 kommentar:

Annelie L sa...

Håller tummarna för att du/ni ska komma på vad det är som besvärar Turbo och att det går lätt att åtgärda. Massor av energi kramar till dig.