söndag 5 oktober 2014

Instängd

Oj, oj, här är vi uppe och skräpar fortfarande. Eller åtminstone jag. Jag har precis lyckats få Turbo i säng - alldeles för sent pga en alldeles för snäll mamma ;) Men vi tänker ta sovmorgon i morrn, så det löser sig nog ändå!

Idag har jag klättrat på väggarna lite grand. Jag har ju varit ensam med Turbo i stort sett hela helgen. Vackert väder har det varit med vackra höstfärger ute. Men tror ni Turbo ville gå ut så jag kunde lufta kameran lite?? Nejdå... Abstinens till max, kan jag säga. Fick till slut fota det som fanns härinne. Inte lika färgglatt förstås...

Då fick jag stilla min abstinens lite iaf och sen kunde jag fortsätta assistera Turbo lite lugnare :)

Mannen har som sagt varit fullt upptagen med ett specialuppdrag denna helgen. Vi var båda överens om att det fick gå i första hand nu, sen fick allt det andra lösa sig bäst det ville.

Det har väl inte gått nån större nöd på mig och Turbo, annat än att jag får väggklättringskänslor av att vara "instängd" ett par dagar och inte komma ut någonting. Jobbet kom jag iväg till ikväll iaf, men hade ingen större lust med det heller. På vägen dit tog jag en liten luftning av kameran några minuter och fångade några vackra höstfärger. Man måste ju passa på....

Nu skriker sängen åt mig att det är mer än dags att leta på den. Misstänker att den är upptagen av minst en katt, så jag får väl knö ner mig på nåt sätt.

Sov sött om ni inte redan gör det! Kram, kram <3

 

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja, ibland känner man sig mer låst än vanligt. Särskilt när man inte kan komma ut, oavsett om man egentligen vill eller inte..

Fast när hösten är som vackrast, då förstår jag att det känns extra låst inomhus.

Hoppas du får lite ledigt innan löven faller av helt. Saknarkramar!

Anonym sa...

Jaa det där att känna sig inlåst känns ju igen kan jag ju säga. Det ä ringen enkel sak att bara komma iväg ut inte. Jag mår sällan riktigt bra av att inte komma ut en lite varje dag, om än en väldigt liten stund bara. Det kan vara flera timmar bearbetning för att komma iväg ut en liten sväng på hela helgen här och det är inte alltid det fungerar ens då.
Nej, då är det lätt att bli frustrerad och klättra på väggarna.

Hoppas du inte har allt för mycket att komma fatt med på jobbet nu.
Kram kram <3