torsdag 23 oktober 2014

Ledsen och......

Vad jag än skriver här idag så känns det som det blir fel, så jag ska nog inte skriva något här ikväll. Jag har både hjärnsläpp, är trött, slut, ledsen, besviken och allt vad det heter i hela registret. En tuff dag idag på olika sätt.

Jo, en sak ska jag skriva om som kändes riktigt gott idag! Fick sms från assistent Timmy vid lunchtid på skolan. Turbo har varit på korttids ett dygn där Valle jobbat. En strålande glad Turbo kom till skolan i morse och förmiddagen hade flutit på kanonbra. Det visar hur bra det blivit mellan Turbo och Valle nu och jag är sååå glad över det. Men det tar vanligtvis minst ett år att jobba sig in hos Turbo så det blir 100% bra. Efter mer eller mindre finslipning med hjälp av annan van personal och oss föräldrar så har det tydligen blivit kanon för Turbo. Här har Tom varit och är en klippa som skött upplärningen galant!

Punkt för idag! Nu tänker jag försöka koppla av i soffan en stund.

Kram på er alla därute

3 kommentarer:

Nina sa...

Eloge till människor som valt rätt jobb och klarar att anpassa sig helt och fullt efter dom förutsättningar som råder! Ett måste, eftersom våra goa ungar inte kan anpassa sig!

Glöm aldrig att du är toppen!
Kramar om!

Anonym sa...

Gick visst inte så bra för mig att kommentera idag, gör ett tredje försök då..

Håller med Nina till fullo och skönt att det fungerar så bra med Valle mitt i allt elände.

Önskar jag kunde göra nåt för er, gumman :(

Stor varm kram och hoppas att det känns lite bättre imorgon!
<3

Anonym sa...

Kramen. K