söndag 12 oktober 2014

Shuffle board och solnedgång

Det var den helgen det! Den har gått fort och vi har som vanligt knappt hunnit med att andas. Fredag eftermiddag hade vi ju Kick off på jobbet. Sen drog vi vidare in till stan med firman och spelade Shuffle board.



Det var första gången jag spelade det och det var riktigt skoj. Sen gjorde det ju inte saken sämre att jag kom tvåa i spelet. Tyvärr slagen med liten marginal, men jag är nöjd så. Och det gav mersmak så det blir säkerligen fler gånger!

Lite mat och festligheter på det så var den kvällen biff!




Kul hade vi iaf. Jag jobbar ju i en mansdominerad värld, men jag och den andra tjejen på firman konstaterade iaf att det är tur att gubbarna har oss så det blir lite drag och lite liv i luckan! :) ;)

Hemma var vi mitt i natten och då längtar man efter en god natts sömn, vilket inte blev fallet.... Grannens kossor förde ett väldigt liv hela natten så sömnen uteblev. Men upp och hoppa och se glad ut på lördagen ändå. Jag åkte iväg och röjde lite på jobbet en stund efter att vi kvicknat till något så när.

Innan solnedgången stack jag och mannen iväg till ett vackert ställe och strosade runt och fotade lite. Vi kom i precis lagom tid till att solen var som vackrast vid sjön. Vi njöt i fulla drag vid vattnet!


På kvällen tog vi oss en riktig filmkväll, bara mannen och jag. Filmkväll är numera svårt att genomföra när Turbo är hemma. Att se på film i soffan i vardagsrummet har vi inte gjort på säkert ett år nu, så igår kväll passade vi på!

Jag förstod nog aldrig hur dåligt jag hade sovit natten innan, för inatt har jag sovit mååååånga timmar! Vaknade strax efter halv tio i dag på förmiddagen! Vet inte när det hände sist. Mannen som gick upp ett par timmar före mig - vilket jag inte hörde - var tvungen att komma och kolla om jag levde eller om jag bara sov..... Han visste ju också att jag hade tidspress under dagen. Ja, ja, skönt var det att sova ut iaf.




Sen blev det fart. Snabbt i med frukost och sen iväg och jobba snabbt och effektivt på jobbet. Hem, slänga i sig något, duscha och sen iväg i bilen ca 1,5 timme. Hem till vänner och mysa lite och sen hade mannen ett uppdrag att göra. Vi fick bl a träffa den familj som var vår stödfamilj under ett antal år då vi behövde det till Turbo. Jättekul att träffas igen eftersom de har en särskild plats i vårt hjärta!
På vägen hem igen passade vi på att stanna och käka pizza i stan som vi åkte igenom. Mysigt!

Men pust! Det var ös från fredag till söndag och i morgon kommer Turbo hem igen. Andas kan vi ju göra nån annan gång, kanske!
Nu hoppas jag det varit lugnt och bra på korttids så han är i harmoni för i morgon eftermiddag väntar ju Turbo besök här. Då behöver han vara i bra dagsform. Vi får se hur det går.

Go´nattkram till er som kikar in här ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Jaja...
Säger inget mer ;)
Kramen!