onsdag 4 januari 2012

Leeeedigt!!!

I går kväll blev jag förvånad - igen! Kvällsproceduren gick fantastiskt bra med Turbo (sonen). T o m duschen flöt på otroligt bra. Tänkte på det i efterhand sen när jag försökte analysera varför det funkat så bra just i går kväll.... Kan ju bero på att jag förbättrat schemat med bilder.... roligt isf om det berodde på det.


Överfullt :)

Morgonen i morse flöt också på väldigt bra. Turbo var med på noterna redan från starten och uppväckningen :) Allt gick väl fram tills det sista då han får spelet totalt. Det beror säkerligen på att han ska bli lämnad på korttids nu för att vara där några extra dygn. Och under dessa dygn så är det inte riktigt som vanligt eftersom reserven O jobbar och även tjejen L och den nya killen J. Den sista dagen (på söndag) kommer den ordinarie E att jobba. Bara att hoppas att det kommer att flyta på bra för alla inblandade. Detta är alltså ingen ordinarie omgång för Turbo att vara på korttids utan det är sparade dygn som vi utnyttjar nu.

Jag och mannen har dragit iväg hemifrån för ett par dygn. Och vi ska BARA VARA!!! Äntligen! Vi är båda ganska trötta och nästan utmattade. Så här gäller det att hämta krafter. Vi har ingenting inplanerat - väldigt ovanligt för att vara oss.... Vi har åkt iväg och tagit var sin bok med oss :)


En tegelsten för min del!

Vi ska alltså läsa, läsa och åter läsa. När jag växte upp så kallades jag för "bokmal" eftersom jag alltid satt med näsan i en bok! Men på de 13 åren som gått sen Turbo föddes så är böckerna jag läst ganska lätträknade. Nu tänkte jag och mannen att det är dax att bara slappa och läsa, så får vi se om vi känner för nåt mer!

Det känns på nåt sätt som Turbo blivit mer psykiskt krävande av oss... vet inte hur jag ska förklara. Men han blir ju äldre och han har nog kommit in i en ny fas i livet. Han har alltid haft ett stort sömnbehov, men på nåt sätt verkar det ha ändrats. Kvällstrött har han alltid varit så jag och mannen har haft kvällarna för oss själva. Men nu somnar han sällan före 22 - 23 på vardagkvällar. En omställning som säkert tar på våra krafter eftersom han kräver sin man ända tills han somnar :) Men tiderna förändras och det är bara för oss att följa med i svängarna. Tur att vi har lite ledigt emellanåt så vi hinner andas lite.




Nu ska vi alltså bara vara och njuta av ledigheten som är välbehövlig. Gör säkert ett inlägg i morgon så får ni se hur det går för oss - om vi klarar att bara slappa :) Kram på er därute ♥

Inga kommentarer: