söndag 15 januari 2012

Korttidshelg som gått

Helgen har gått och det har varit en korttidshelg så jag och mannen har varit fria att göra vad vi ville... Fast fredagen bestod av jobb för min del, mannen fick sig en viloeftermiddag i sin ensamhet :) Det behövde han verkligen!

På lördagen hann vi med att umgås med lite vänner. Jag och mannen hann också gå en stavgångspromenad i rask takt en timme och det var underbart härligt i skogen! Äntligen kom vi ut tillsammans i naturen och motionerade. Det blir ju inte så ofta vi har tillfälle till det. På kvällen blev det ett dopp i vår tunna, men det blev lite sent innan den kom upp i temp så det gick att kliva i. Det var 1 cm is på ytan innan vi började elda.





Idag har vi också umgåtts med lite vänner. Sen kom vi hem med andan i halsen... jag fixade undan disken medan mannen fixade en mindre söt efterrätt, men väldigt god. ♥





Fort fixade jag undan vardagsrumsmattan :) Har nämligen tröttnat på att inte ha matta på golvet därinne, men det går inte att ha matta när Turbo är hemma. Köpte en ny matta nyligen och tänkte lägga på den när Turbo är på korttids - sen får jag ta bort den innan han kommer hem. Då får vi iaf två dygn varannan vecka som man kan ha den där mjuka känslan under fötterna :)




Idag hämtade vi Turbo lite tidigare än vanligt så det blev lite stressigt. Men jag ska inte klaga - är så tacksam över att helgen på korttids löste sig ändå. E skulle ha gått på igår och tagit sista dygnet. Men i fredags råkade han ut för något så han blev inlagd på sjukhus i stället. Jag hoppas verkligen han kommer att repa sig och det snabbt!! Usch, det finns mycket man kan råka ut för....

T som jobbade första dygnet försökte få in någon av de få som kan jobba med Turbo, men de var upptagna. T var schysst att ta det andra dygnet också! Hastiga förändringar även för Turbos del, men tur att det var T som jobbade, han är ju den enda riktigt trygga personalen som Turbo har just nu på korttids eftersom det troligen blir så att E försvinner därifrån - detta skulle antagligen ha varit hans sista pass :( När vi hämtade i eftermiddags så var det en trött personal T som mötte oss, han hade ju jobbat två dygn i ett sträck. Bra jobbat av honom och mycket ansvarstagande! Guldstjärnor till sån personal ☺

I morgon är det dax för vardagen igen då.... bara att hoppas det blir en bra vardag....

Kramar till er alla - ta hand om varann och var rädda om er ♥♥♥

PS. Har några frågor som kommit från er läsare - de kommer att besvaras, ha tålamod bara....

2 kommentarer:

ann sa...

Vilken bra helg ni haft med varandra och med vänner.Den där tunnan låter som en bra sak..Hur varmt blir vattnet i den?Vad kostar den?Ni har verkligen tur som har lyckas få så bra killar till Turbo,tråkigt att ena skall sluta.Kramar från Åland.

Anonym sa...

Skönt med en ledig helg...smart det där med mattan, den kommer ni ju knapast att slita ut i första taget ;)

Jag hoppas att du över flitigt på Lingonben nu...inte så många veckor kvar och då ska den sitta som en smäck..hi hi hi!!!

Kram & hoppas veckan blir bra!