måndag 16 januari 2012

Wordfeud

Gårdagseftermiddagen och kvällen efter korttidshelgen flöt på lugnt med Turbo (sonen). Inget som låg i kroppen på honom som ville ut, men det hade vi inte räknat med heller. Två hela dygn med en och samma personal T på korttids - ja, det finns liksom inget som är fel för Turbo i det läget.

I morse var Turbo lite trött men på gott humör. Inga problem att få iväg honom med taxin till skolan. Det goda humöret fanns kvar när han kom hem igen :) Härligt! En bra period just nu, tror jag. Än så länge har han ju inte märkt av så mycket av de förändringar som kommer. Tänker på korttids och även skolan. I skolan har han träffat den nya vikarien lite grand. Det är ju inte hans person i första hand, men det kan ju bli aktuellt nån gång framöver - man vet ju aldrig vad som händer. I skolan blir det även en förändring på onsdagar med början i övermorgon, men jag tror det kommer bli bra. Mer om det sen.


Snögubbar i Japan

Turbo spelar wordfeud på mobilen med så gott som alla killar som jobbar med honom (korttidskillarna, N som assisterar, Mk som är hans assistent på skolan m m). Idag när han kom hem från skolan berättade han att han börjat spela mot en lärare på skolan, och såg glad ut. I samma andetag sa han: "Man är nog lite dum om man spelar mot en lärare va?" Han menar ju att en lärare kan ju så mycket i o m sin utbildning. Sötnosen där! Men nog är det en bra "social" kontakt iaf som de kan ha med varandra när nu inte det sociala funkar så bra annars! Och Turbo tycker det är roligt att spela Wf.

Nähä, det får bli allt för idag. Är så ruskigt trött idag så jag kan stå och sova.... Så nu tänkte jag säga go´nattens i tid och rusa till sängen. Kram på er alla ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att du sover sött <3
Skön kommentar av Turbo ang. WF.
Härligt med lite flyt ett tag igen...de perioderna behöver vi du!
KRAM