söndag 12 september 2010

Vi hade iaf tur med vädret **** AS/ADHD

Vad fort den här helgen gick! Och inte har man varit hemma många minuter under den tiden sonen varit på korttids, pust.

Igår var ju jag och mannen med på fotomaraton i stan. Vi åkte dit efter att vi ätit frukost. Fick starttid 10:35. Sen hade vi fem timmar på oss att hitta fyndiga och bra bilder till tio olika teman. Dessa teman var det: vissen, färgglad, husdjur, vattenlek, kluven, kurvig, viktig, rasande, väljare och grönsak.... Ni förstår säkert att det inte var så lätt. De talade om vad de skulle komma att gå efter när de valde vinnande bilder. Det skulle vara ett motiv som stack ut lite, som visade att man verkligen hade tänkt till.... När det gällde vattenlek så vimlade det av folk som fotade fontänen på torget. Det tror inte jag kommer att bli nån vinnande bild av det för det var så många som tänkte lika där.

När timmarna hade gått så var vi rätt möra och trötta, men vi hade iaf fått ihop bilder till alla teman. Vi gick inte tillsammans, jag och mannen, för då hade vi säkert fått slåss om samma motiv vid flera tillfällen och det ville vi inte. Men vi träffades efter ett par timmar och lunchade ihop. 

Nu är det gjort och kul var det. Hur det än går så hade vi iaf tur med vädret. Det regnade när vi åkte in till stan, höll uppe under våra fem timmar, och sen började det regna igen när vi var inne och lämnade in våra foton. Snacka om timing!

Här kommer några axplock av vad jag hittade under dagen, lite blandad konfekt. Två av dessa bilder har jag använt till tävlingen..... Observera att hunden är klädd i frack för att gå på bröllop!!

När vi ändå var inne i stan så passade vi på att gå på bio på kvällen. Vi såg då "I rymden finns inga känslor". Eftersom vi var barnlediga så måste vi ju passa på. Vad jag fick för intryck och tankar av den filmen tänker jag spara till ett annat inlägg, det här blir alldeles för långt annars...

Inga kommentarer: