söndag 19 september 2010

Vilken dum (rolig) en.... **** AS/ADHD

Eftermiddagen och kvällen fortsatte lika bra som dagen börjat. Jag och sonen hade det riktigt mysigt hela dan. Varvade städning och roligare saker om vartannat allt efter sonens energi. Vi spelade bl a Back Packer på datorn tillsammans, ett spel som vi båda tycker är kul.

     

Vi hade redan på fredagskvällen satt in i schemat för lördagen att vi planerade med att basta på kvällen. Satte alltså in en bild för bastningen och en bild för att duscha efteråt. Allt gick som en dans. Vi laddade upp med lite gott att plocka med utanför bastun - vissa saker hade sonen valt.

   

Men rubriken då, vad syftar den på.... Jo, våran sibiriska katt Oswald. Han är inte som alla andra.... När jag, mannen och sonen satte oss i bastun så satte katten sig utanför bastudörren och jamade tills vi släppte in honom.

Har någon någonsin hört talas om en bastande katt?!? Nåja, han var inte kvar därinne hela tiden, utan gick utanför och var med oss när vi plockade i oss av det goda. Sen är inte golvet i bastun så väldigt varmt så det var helt ok att vara katt och gå därinne. Men här snackar vi verkligen om en social katt - mysigt! Den senaste tiden har sonen varit väldigt omtänksam och go´ mot katten och börjat tänka lite mer på hur han vill ha det. Han märker också att Oswald gärna lägger sig bredvid honom ibland och vill mysa - härligt att se!

Gårdagen var så lugn, mysig och trevlig så jag glömde helt bort att jag hade tagit hem en tjock packe med papperjobb från kontoret. Den blev kvar tills idag så det känns lite surt, men skönt att man ändå fick en avkopplande dag med sonen hemma igår.

Inga kommentarer: