fredag 27 september 2013

Tack för stöttning ♥

Idag kommer det kaotiska ikapp mig, tror jag. Min hjärna går på högvarv. Dessutom har dagen varit extra stressig vilket inte gör saken bättre, men jag hoppas det vänder nu.

Först vill jag tacka för sms, telefonsamtal, meddelanden på fb m m! Tack för att ni stöttar och finns där - det värmer! Även de vi har närmast omkring oss som är berörda av situationen, rektor, lärare, korttidspersonal, chef för korttids m m är stöttande och förstående. Och det känns gott när vardagen kraschar som den gjort den här veckan.
Jag hoppas jag landar i morgon så jag får till något vettigt inlägg här, fortfarande blir det lite kort. Sitter på jobbet och försöker få något vettigt gjort, men får erkänna att det blir minimalt med det vettiga - tyvärr. Jag har halkat efter rejält på jobbet denna veckan! Men i kväll ska jag och mannen iväg och ha det mysigt med ett par vänner även om min hjärna skriker efter ensamhet och kanske kudden. Men i morgon har jag bestämt att jag inte ska göra många knop..... då går nog luften ur totalt, kanske.

Vi "ses"! Kramar om er alla fina därute och önskar er en trevlig fredagskväll ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kram :)

Tina sa...

Massa massa kramar till dig. Hoppas helgen gett lite kraft och att det blir lugnt igen fort. Tycker så mycket om dig !