måndag 16 september 2013

Glad Turbo och fantastisk rektor!

När jag väckte Turbo i morse så var det första han sa när han slog upp ögonen: "Har du haft möte med skolan?" Han skulle ju inte gå till skolan förrän det var avklarat. Men han nöjde sig med att jag pratat i telefonen med den som det berörde.

Det fanns ändå ingen garanti för att problemet var löst eftersom vi inte visste vad det rörde sig om. Personalen fick backa lite idag och det har nog fungerat bra. Turbo hade varit lugn i skolan och han var lugn när han kom hem. Det var lite spattigt en liten stund innan vi kom iväg och cyklade en sväng, men det gav sig sen.

Nu hoppas vi på att det har runnit av, den där fnurran från förra veckan. Han blev hemma en dag från skolan och jag hoppas det räcker med det. Men känsligt är det! Någon endaste liten detalj kan göra att Turbo vägrar gå till skolan. Än kan vi nog inte blåsa faran över för den här gången, men i eftermiddag har det känts bra iaf.
Under dagen blev jag uppringd av rektorn för Turbos skola. Han ville lägga ett gott ord om Turbo inför gymnasieledningen på ett möte nästa vecka. Han ville bara kolla så det var ok för oss! Klart att det är det! Denna rektor vill verkligen Turbos bästa och vill lägga ner extra möda på att försöka få ledningen att förstå att de kan vinna mycket på att ta hand om Turbo nästa läsår som alltså är första året på gymnasiet. Men de måste förberedas och bearbetas ordentligt. Den nuvarande rektorn tycker Turbo är en orkidé som man borde ta hand om på bästa sätt. Kan det sägas bättre? En stor eloge till en sådan rektor!

Sov gott allesammans ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Åh, jag fick tårar i ögonen.. Håller tummar att allt går bra, både "här o nu" och den framtida planeringen!
Kramar!
Nina