tisdag 24 september 2013

Peter Johansson och Queen!

Hmm, det verkar aldrig bli läge för att få ur mig de där tankarna som jag nämnde om tidigare. Det händer andra grejer hela tiden. Och idag har det hänt saker som jag inte ens tänker ta upp här med hänsyn till Turbo och andra ev inblandade. Det var av så allvarlig grad att jag har mailat akut till en psykolog....

Men nu släpper jag det för tillfället trots att det gnager i mig. Kanske beror incidenten idag på att Turbo är för trött just nu. Han har somnat sent två kvällar i rad och han är mycket känslig för det där med att få för lite sömn. I söndags hade vi assistent Nisse här till ca 21:30. Sen tar det ju ett tag tills Turbo varvar ner och somnar så det blev alldeles för sent, tyvärr.

Jag, mannen och två vänner var iväg på konsert och lyssnade till en favorit - Peter Johansson! Han är ju mästare på att sjunga Queen-låtar den killen. Jag gillar hans röst, hans utstrålning och hans energi på scenen! En härlig kille! Jag har ingen bra kamera att ta bilder med i skum belysning, men jag bjuder på några ändå.

Efteråt bjöd han också på sig själv - en pigg kille detta!

 

Svettiga kramar delades också ut!

Det får bli allt för idag. Försöker samla mig till ett längre inlägg i morgon. Kram på er alla <3

1 kommentar:

Nina sa...

Nämen oj.. Nu blev jag ju lite orolig här :/ Hoppas det är nåt som går att lösa så fort som möjligt.. Styrkekramar!

Och din kamera är det minsann inget fel på!

Kramar om å saknar massor!
Nina