söndag 21 april 2013

Nya tag

En hemmahelg har gått nu och det har varit en bra helg! Turbo har fått sova i kapp lite och jag har tagit dagarna i min takt förutom assisterandet av Turbo förstås då, det får ju gå i hans takt. Lite grand nytta har jag fått gjort också - rensat en del papper bl a. Sånt där som bara läggs på hög men nu hade jag tröttnat på oredan och tog tag i det. Men i min takt. Så för mig har helgen gått lugnt tillväga och Turbo har varit på bra humör. Ett litet utbrott hade vi igår, så med det får vi väl vara nöjda.
Mannen har hållt igång lite mer med både det ena och det andra. Min tur att vara hemma med Turbo och det passade mig utmärkt. Trodde ju under veckan att jag fått tillbaka det där med utmattningsfebern igen, men nu när jag ser tillbaka på veckan och ser hur jag mått, så undrar jag om inte detta kan vara stressutlöst migrän?? Två dagar den här veckan som gått hade jag tänkt vara hemma och ta det lugnt - båda de dagarna har jag mått skit med huvudvärk, yrsel, illamående m m..... Sen har jag haft nån halvbra dag emellan när jag varit på jobbet och sen blivit lika illa igen när jag tagit en hemmadag.... Skumt! Men det är väl så migrän oftast är. När man stressar av så kommer det! Ja, ja, vi får väl se hur utvecklingen blir men om jag får välja så väljer jag nog hellre migrän än utmattningsfeber...... Febern känns så radikalt "väggigt" på nåt sätt....
Nu tar vi nya tag inför en ny vecka och jag behåller den där tanken ett tag till, den där lilla som jag trycker på lite. Känner att jag måste sköta sömnen och jag har en del kvar att stå i innan jag får leta på min säng för natten. Vill vara pigg under veckan som kommer. Sen laddar vi för den där tjejträffen som äntligen snart blir av och som vi alla längtar efter kopiöst mycket nu. Och äntligen har isen släppt så vi tar oss ut på ön när det är dags.

Kram på er! "Ses" i morrn ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Vi har kanske samma.. Har ju oxå mått sådär ett tag, så bra nåt dygn sen är det tillbaks igen.

Konstigt, har vi stressigt på nåt sätt??

Näru, nu får vi ta prio-vila så vi orkar med Tina en hel helg! ;)

Pussokram!
Nina