torsdag 7 februari 2013

Fullständig harmoni - nästan iaf

Just nu mår Turbo finemang! Härligt! Det är en bra utgångspunkt inför allt det nya som väntar runt hörnet. Harmonin märks både här hemma och i skolan. Nu hoppas vi att det håller i sig länge!

Men trots harmonin så funkade inte kvällsrutinerna riktigt som de skulle här i kväll. Och i kväll tog jag och mannen ett beslut - mannen ska ta över duschrutinerna de kvällar som dusch står på schemat. Mannen fixar det bättre än vad jag gör. Tyvärr är inte mannen alltid hemma då det är dags för duschen, så ibland blir jag tvungen att ta i det ändå, men vi försöker pussla ihop det på bästa sätt iaf.

I eftermiddag har assistent N (kommer kalla honom Nisse i fortsättnigen) varit här hos Turbo och det har nog varit till belåtenhet. Turbo var på gott humör när jag och mannen kom hem sen. Jätteskönt när allting rullar på som det ska och Turbo är glad och nöjd!




Trots fullständig harmoni så blev det ett litet utbrott här ikväll och det hade att göra med att jag fick reda på idag att det blir ändring i antalet dygn på korttids nu till helgen. Vi har förlängd helg, men under ett pass fattas det personal på, så vi hämtar ett dygn tidigare än beräknat. Detta fick Turbo reda på i kväll och det blev förstås utbrott av det. Eftersom jag ganska direkt anade vad som gjorde honom så ledsen över det, så kunde jag stävja det ganska snabbt. Problemet var av sånt slag att jag kunde avhjälpa det, men det är ju inte alltid man kan det.

Nu får det snart bli kväller här för mig, har en hård dag i morgon på jobbet. Kramar till er alla ♥


2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Turbo att ledsenhet ska utmynna i uttbrott. Men skulle inte Turbo kunna lära sig med träning att fixa duchandet själv? Att han vet att idag är det duch på schemat okej jag går och duchar

Jag använder ju inget schema men jag duchar nästan för mycket i stället. Det är ju bättre om det blir så för turbo att han duchar för ofta än för sällan.

Mamma Z sa...

Vad fin din "nya" look på bloggen är! Jag läser ju den mest från iphonen ( och kan inte kommentera därifrån :/ ) och ser inte denna fräcka förändring.. Blev så inspirierad så jag har städat om lite inne i min med ;)

Hoppas förändringarna går bra framöver!
Fortsätter att hålla tummarna! Och superskoj att ni faktisk blev brädade på en Mello kväll!

Bamsekramar