lördag 2 februari 2013

Turbo överraskar

Så här långt fungerar vår hemmahelg väldigt bra. Lugnt och fint är det förutom i morse då, men det hör ju till.
Gårdagskvällen var riktigt fredagsmysig, så där som man har det i de flesta andra familjer. Och det tillhör undantagen här hos oss så det var bäst att passa på att njuta!
Vid läggningen ville Turbo att jag skulle lägga honom i stället för mannen (det var hans tur egentligen). Eftersom allt ändå var lugnt och han bad så vackert så var jag inte så nödbedd utan jag tog nattningen. Och det var nog tur det - det verkar som han ville säga mig nåt. Jag tog mig lite extra tid och låg och småpratade med honom. Rätt vad det var kläcker han fram att han är orolig för taxin nästa vecka!

Den ordinarie taxichauffören ska vara ledig under tre dagar och det kände sig Turbo osäker och orolig inför. Gissa om han fick beröm för att han berättade för mig!!! Vad glad jag blev att det kom fram en sån sak i ord och inte i utbrott!! Den där glädjen lever jag på idag också, ska ni veta. Jag lovade honom att vi ska lösa det till det bästa och han ville att jag skulle skjutsa honom de dagarna. Är det det som behövs för att han ska känna sig trygg så ordnar vi det så. Inga onödiga orosmoment för Turbo nu när det är så mycket annat som kan oroa honom.




I morse tog det lite extra lång tid innan Turbo landade. Vet inte vad det berodde på, men så var det iaf. Till på köpet hade jag bestämt att idag skulle vi börja med ändring av medicin som jag och läkaren kommit överens om att prova. Att göra en ändring i medicineringen ville jag inte göra precis innan korttidshelgen förra veckan, så därför har vi väntat. Man vill ju vänta så vi är med och ser ev. förändringar hos Turbo så vi kan registrera vad som blir bra och vad som inte blir bra.
Men idag blev det ju lite protester! Han skulle minsann inte ta nån ny medicin! Nytt är aldrig populärt och det vet vi ju. Skillnaden var ju ganska påtaglig! Men det var bara att avvakta till ett lämpligare tillfälle så fick han till slut i sig medicinen iaf och vi kunde invänta lugnet så småningom.




Nu laddar vi för melodifestivalen till kvällen! Turbo vill absolut se det och jag ser det så gärna. Vi försöker göra det så kul som möjligt för Turbo och engagerar oss lite extra i programmet. Jag hoppas det kommer att bli trevligt, men först ska jag presentera en nyhet för honom...... nu satsar jag.... och håller andan!

Kramisar och ha en skön lördagskväll ♥


2 kommentarer:

Nina sa...

Men wow! Jag ryser :) Att han kunde berätta vad som oroade... Tänk, alltså!!!

Vi skjutsar oxå om chauffören skulle bli sjuk, men det har bara hänt ett par gånger under alla år :)

Lycka till nu!
Kram Nina!

BeA@Ett ord... sa...

Hoppas Ni hade en fin och lugn lördagspysig kväll!
I dag har det ju varit så vackert väder idag så man blev ju bara glad av att titta ut! Jag önskar Er en riktigt bra vecka!! Kramen BeA