onsdag 6 februari 2013

Golvad och brädad....

Har ingen vidare skrivarlust idag, men jag skriver väl några rader ändå..... I går kväll installerade jag boardmaker på min nya dator. Boardmaker har vi använt oss av i flera år. Det är ett hjälpmedel som vi fått från habiliteringen eftersom Turbo är väldigt behjälpt av bilder. Jag fortsatte med bilder till förberedelsen för flytten av korttids. Jag laminerade och klippte....




Sen satte jag ihop ett blädderhäfte med bilder jag tänkte Turbo kunde använda sig av några av de första gångerna de besöker nya stället. Min tanke är att han får något att fokusera ordentligt på i stället för att gå runt och titta på ett mera "löst" sätt. Allt för att göra ett försök att minska risken för utbrott.




Jag vet ju inte om det kommer att hjälpa, men det lär ju visa sig. Men bättre att tänka till lite extra och göra vad man kan för att förbättra oddsen iaf.

I kväll har assistent Kent varit här några timmar med Turbo. Det var väldigt mycket jag skulle göra och få gjort under de timmarna, men jag sjönk ner i soffan och blev sittande där - luften gick lite ur mig. Men jag kom iaf ut på en knapp timmes stavgångspromenad så jag blev lite svettig iaf - alltid något!




Sen när Kent skulle åka så hände en förvånande grej och jag blev en aning chockad och kände mig ordentligt brädad. Vi har bestämt att Kent ska vara här en lördag nästa gång. Vad jag inte tänkt på är att melodifestivalen håller på fortfarande då och jag vet hur gärna Turbo vill se detta. Det har blivit en tradition att vi tittar på det tillsammans och engagerar oss i det. När jag bestämde tiden med Kent innan så satte vi att han skulle ta ett sent pass och att jag och mannen åker iväg och roar oss på annat håll. Jag kom på det idag att det kanske inte Turbo gillar när det är melodifestival och allt...... Vi stod och tänkte ändra tiden när jag frågar Turbo på skoj vem han vill se det med - mamma och pappa eller med Kent?? Kent svarar han!!! Där blev jag golvad! Trodde inte alls han skulle välja bort oss i det läget, men visst, det är ett otroligt gott betyg till Kent och då är vi nöjda och glada! Bara att svälja den brädningen :)

Det är ju bra när det är åt det hållet, att personalen är omtyckt. Vem vet, när det kommer till kritan den lördagen så kanske han ändrar sig.... haha. Vi får se!

Allt från mig idag. Och en kram förstås ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Blev orolig av din rubrik men måste säga att nu ler jag bara ! Jag tycker det är rätt häftigt vilken kemi dom verkar ha ! Så jag hoppas nog att Turbo står fast vid att dissa mamma och pappa i det fallet ;) Men förstår din snopna reaktion ! Massa kramar Tina

Nina sa...

Huh, vad du skräms! Men det var ju en golvning som var riktigt positiv :) Skönt!

Kram Nina!

Annelie L sa...

Vilken skön känsla att de fungerar så bra tillsammans. Hoppas ni kommer iväg på något festligt som ger er energi <3
Kram Annelie