onsdag 13 februari 2013

Lite oro

Dagarna tar oss vidare i rask takt, men jag skulle vilja stanna tiden lite för det går lite för fort. Jag tänker på den där flytten av korttids som närmar sig med stormsteg..... Men iaf - idag har Turbo varit heldag på korttids (gamla stället än så länge...) medan jag jobbade. Allt har varit bra förutom att jag nästan ställde till med ett utbrott från Turbos sida under dagen där. Jag hade glömt att packa ner hans laddare till mobilen och naturligtvis behövdes den under dagen! Att jag glömmer sånt är FÖRBJUDET!!! Man får inte glömma saker när det gäller Turbo! Men Tom lyckades avstyra ett utbrott så det kändes ju skönt iaf. I morgon får jag försöka komma ihåg att packa ner den!




Jag vet inte om det är den grejen eller om det är flyttankar som gör att han idag är lite lättretlig. Han fräser lätt till när man pratar med honom eller om han yttrar något. Inget utbrott än så länge, men det gäller att passa sig för vad man säger. Vi avvaktar och ser om morgondagen blir likadan, isf är det nog flytten som spökar för honom. Vi kan också se spår av att han inte varit helt lugn och cool på korttids nu sist. Spåret visar sig i söndertuggad T-shirt.




Det var ett tag sen det hände nu, men det här är ett typiskt tecken på oro i Turbos kropp. Men jag tycker ändå det är bättre att det kommer ut i tuggning på T-shirts än att det kommer ut i form av utbrott. Men det är frustrerande när man förstår att han har en inre oro, måste vara jättejobbigt för honom att behöva ha det så! Önskar man kunde prata bort oron med honom i stället.....

På tal om flytten så pratade jag och mannen om en grej som jag upptäckte nu på kvällen - en detalj som har med flytten att göra och som inte känns riktigt bra. Jag måste ta och ringa chefen för korttids i morgon och ventilera saken så får jag se vad hon tycker om det. Vet inte hur man löser det, men bra känns det inte iaf.

Återkommer säkert med mera rapporter i morgon! Vinterkramar från mig i kväll ♥

Inga kommentarer: