måndag 7 november 2011

Tiden rinner iväg

Skolvecka igen då, ska bli skönt med rätta rutiner igen! Sonen kom iväg som han skulle i morse med taxin och han var på glatt humör, inga problem. Härligt!
När han kom hem nu på eftermiddagen var han på ett lika glatt humör. Bara att tacka och ta emot och hoppas på att det ska flyta på utan missöden så han får komma i balans efter lovet och datakraschen. Han behöver bli lugn nu under veckan om vi ska kunna berätta om Japanresan. För det är ju ingen idé att försöka berätta en sån sak om han inte är i balans...

På tal om resan så börjar det dra ihop sig och det känns. Idag har det knytit sig i magen på mig.... japp.... vi har haft en liten nedgång på jobbet ett tag och därmed haft lite mindre att göra. Nu har en av våra största kunder aviserat att de ska dra på lite igen.... då blev det genast mycket mer som ska stämma innan vi kan lämna huset. Jag ringde kunden idag och frågade om de inte kunde se över sitt behov veckan innan vi åker så de slipper lägga snabbordrar under veckan vi är borta, men se det var inte möjligt! Så det är bara för mig att lära upp en annan person på jobbet som får fixa det när vi är borta. Tänkte jag skulle fått slippa det.... Men det ordnar sig säkert det också!


Trådlös!

Här hemma håller vi på att fylla på en lista med detaljer som vi behöver gå igenom med assistanskillarna inför resan. I morse kom jag på en sån detalj som vad som ska med i ryggan varje morgon till skolan. Inte lätt att veta för de som aldrig fixat i ordning sonen en skoldagsmorgon.... Och han är ju så beroende av att inget glöms, det kan annars resultera i utbrott. Det har hänt att jag glömt lägga i viktiga saker och då har jag fått åka in till skolan med det direkt när jag kommit på det, iaf om det varit nåt han är beroende av t ex iPoden. Den står med på fickschemat så det är en aktivitet som är planerad vissa raster och då är det jätteviktigt att den finns med annars funkar inte schemat för dem.

Igår kväll när jag gick på jobbet och plockade i min ensamhet så tänkte jag på hur bra ordnat vi har det. Man är så tacksam för den möjligheten vi fått att åka iväg på resan långt bort. Utan de här fantastiska killarna omkring oss så hade det inte varit tänkbart! Så glada vi är att inbjudan till resan kom i rätt tid. För ett år sen hade vi säkert tackat nej och framöver vet man inte hur det ser ut..... Perfekt timing med andra ord! Blir bara sååå tacksam och vi njuter så länge det varar.

Kramar om er alla ♥

PS. Om ni är observanta så ser ni att framöver pytsar jag ut några av mina tävlingsbidrag i fotomaran som jag skrev om i september. Jag skriver under bilden vilken kategori de hör till. Dagens bild tävlade jag med i kategorin trådlös. Jag har inga märkvärdiga bilder och inget att visa eg. i det här sammanhanget, men eftersom det efterfrågades så får det väl bli så ;)

Inga kommentarer: