lördag 5 november 2011

Skräpdag

Här har vi en avkopplande dag idag, men vi får mycket gjort. Vi sov ut och tog sen en lugn frukost. Men sen satte vi fart. Röjning av källaren stod på programmet för dagen. Usch vad skräp man samlar på sig genom åren. Vi har bott i samma hus i 23 år - dags att flytta, eller? Nej, vi trivs så bra med läget av huset, speciellt med tanke på sonen så vi får nog bo kvar. Men ibland är jag så trött på allt "skräp" så jag skulle vilja blåsa ut hela huset och börja om på nytt. Jag och mannen har ett intern skämt om att vi varit gifta för länge :), får nog påstå att vi bott för länge i samma hus nu också ;)Som sagt, en hel del skräp åkte i skräpkontainern - skönt att bli av med brõtet, men det finns mer... !

Nu börjar vi känna oss lite trötta här och det är dags att varva ner lite. Måste ju hinna med lite mys också. Vi ska försöka få till en liten nostalgikväll - hoppas det lyckas bara.

Trevlig lördagskväll på er allihopa, med eller utan nostalgi.... ♥♥♥

1 kommentar:

ann sa...

Jag borde också rensa hos oss,man samlar på sig massor av saker som inte används eller går sönder.Ha en trevlig helg!Kramar från Åland.