onsdag 23 november 2011

Resfeber!

Får väl försöka få till ett inlägg idag, mitt i allt ståhej. Har nog aldrig varit med om en sån deadline som vi har nu, allt måste vara färdigt innan vi åker. Jobbet måste vara ikapp och helst lite före, allt här hemma måste vara fixat, sonens schema måste vara i ordning, tvätten fixad så assistenterna slipper ställa sig och tvätta ☺ m m. Det är lite extra just nu. Vi har aldrig varit ifrån sonen så här länge och vi har heller inte varit ifrån jobbet så här länge. De på jobbet som får ta extra ansvar under vår frånvarovecka är mer nervösa än vi över hur det ska gå på jobbet. Vi är övertygade om att personalen löser det mesta och löser det sig inte så får det väl vara tills vi är tillbaka....

Stockholmshotellet Victoria Tower!

Sonen är fortsatt mycket lugn och obekymrad över vad som kommer att ske inom några dagar. Helt fantastiskt, men han är trygg och fin! Tyvärr är det ju inte bara att packa väskan och åka, allt måste vara noggrant planerat in i minsta detalj om det ska flyta på här hemma. Jag har några små detaljer kvar att fixa innan det är klart. Jag och mannen försöker packa lite i skymundan för sonen så han inte ska bli uppstressad över att det jagas runt med resväskor, kläder och allt möjligt. Än så länge har vi lyckats och det är väl lugnast om det kan fortsätta så.




Idag har det varit lovdag från skolan. Men N har varit här och assisterat hela dan och det verkar ha funkat bra. Sonen är lugn och harmonisk i kväll. I morgon händer en del saker och vi får se om det påverkar sonen. Han går i skolan som vanligt men när han kommer hem är det dax att åka till tandläkaren för den sedvanliga lackningen. Sist vi var dit blev han väldigt stirrig hela dagen, hoppas det blir bättre i morgon.....
När vi sen kommer hem från tandläkaren tror jag det är tid att hämta storebror vid tågstationen. Det kan ju också göra att sonen är uppspelt. Bara att vänta och se hur morgondagen flyter på. Jag ska förvarna skolpersonalen på att det kan vara lite si och så i morgon, så har de lättare för att anpassa dagen och vara på sin vakt.


Stockholmsglugg :)

Dax att sätta fart igen här hemma om allt ska hinna klart till fredag kväll :)
Kramar om er alla ♥, men en speciell kram tillägnar jag en god vän i min närhet ♥ Tror du vet vem du är efter samtalet i går kväll ute på parkeringen ♥ (kunde inte låta bli att skänka dig en tanke här.... ;))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättestor kram tillbaka min älskade lilla vän <3

Nina sa...

Ojoj, vad mycket att stå i, men skönt att sonen är lugn än så länge. Hoppas tandläkarbesöket går bra oxå..

Om jag inte kikar in här nåt mer innan ni åker så önskar jag er en kanoners resa!
Kramar om!
Nina