onsdag 19 oktober 2011

Tidspussel

Usch, vad slö jag blir när jag blir hemma med sonen så här hela dagarna! När han är hemma från skolan för att han är sjuk så släpper jag allt och bara "är" med honom. Och visst, det är fullt upp med assisterandet men iaf.... Jag får försöka sparka igång mig igen.




Vid lunchtid löste mannen av mig här hemma, han kom hem från jobbet och jag åkte till jobbet istället. Vi får jobba i skift när inte sonen är i skolan. Mycket kan jag göra hemifrån men vissa grejer måste göras från kontoret. Så nu har jag bl a fixat så personalen får sin lön på fredag och jag har också gjort skattemyndigheten lite nöjd genom att ge dem lite uppgifter som de vill ha ;).




Sen var det dags för mig att åka hem för mannen skulle på ett litet möte i kväll. Ett ganska snabbt och kort möte, så när han kommer hem strax igen blir det för mig att ta på mig regnmunderingen och ta en promenad med mina stavar i busvädret igen. Råkade ställa mig på vågen i morse... japp, får nog bli några promenader framöver.... Hade tänkt ha som mål att förbättra mig lite tills vi ska till Japan... men tiden är lite för knapp nu. 5 kg mindre på 5, 5 vecka är en omöjlighet, en önskedröm. Men nåt hekto kan man ju kanske åstadkomma. Skulle behöva ha en PT som talar om exakt vad jag behöver göra och som peppar och pushar mig, för det finns nog ingen som har så dålig karaktär som jag! Nån som anmäler sig frivilligt?? ☺☺☺

Kram på er därute ♥♥♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Jag tycker att du har en underbar blogg som jag läser ganska ofta i men jag skriver inte så mycket. Jag är jätte avundsjuk på att du ska få åka till Japan, men jag unnar dig det. Lär dig säga tack, förlåt och bocka så kommer du långt i Japan. Rena och hela strumpor är också viktigt. Kommer du ut i landet så är det inte ovanligt med restauranger och butiker där man ska ta av sig skorna och sätter på sig lånetofflor. Kommer du till en restaurang där man sitter på tatamimattor så har du som fördel att du är kvinna och kan ställa dig på knä och servera mannen dricka. Det är brukligt att kvinnan serverar mannen och är ansvarig för familjens pengar. Så det är antagligen du som får notan om de inte tänker på att ni är västerlänningar.
Ps muskler väger mer än fett.