tisdag 25 oktober 2011

Oflyt

Vilken dag jag haft idag! Samtidigt har det naturligtvis kunnat vara värre, så jag ler åt den här dagen lite faktiskt ☺ Man får ta det för vad det är, eller hur det blev, eller nåt sånt....




På sonens schema för skoldagen stod bl a cykeltur (idrottslektion). Kalla mornar är det så jag tyckte det passade bra om han kunde ha vinterjackan på sig, som vi inte fått fram än. Så jag skulle ta fram den i morse, men hittade den inte. Vi har eg. bara ett, eller kanske två ställen där vi har undanhängda kläder som inte passar för säsongen. Men där fanns den inte. Sprang runt flera varv och klockan bara gick. Försökte att inte visa min stress för sonen. Men nej, det fick bli den vanliga jackan idag också så jag pälsade på honom lite extra under så jag tror inte det gick nån nöd på honom.

En timme efter att sonen åkt iväg med taxin kommer jag på det! Den är kvar i tvättstugan, tvättad och ren!!! Japp.... fint.... virrpanna kallar jag det! Mitt i stressen på morgonen så låser det sig ganska lätt tydligen. Lärdomen får väl bli att alltid ha allting i ordning på kvällen innan man lägger sig! Och en sak till... precis innan han kom hem från skoldagen kom jag ju på att jag glömt skicka med cykelhjälm..... superduperbra mamma idag ;)




Jag hade bespetsat mig på en ledig dag idag, men den blev helt oledig ;) Var tvungen att åka till jobbet och reda ut en akut grej. Blä och pust. En sån där grej igen som jag inte vet riktigt hur man löser. Ingen på jobbet visste, inte IT-chefen som vi har att tillgå från grannföretaget och inte ens revisorn. Fick lov att ringa supporten för dataprogrammet vi har och försöka få hjälp därifrån. Vi slog våra kloka huvuden ihop och sen hade jag lite jobb framför mig, men till slut tror jag att jag fick ihop det. Kan väl trösta mig med att alltid lär man sig nåt nytt... Usch, koncentrationen var stor och nu när jag hunnit hem och varvat ner lite så känner jag hur trött jag är av anspänningen som blev.

Här hemma har de små missarna från min sida fortsatt idag. Det är tydligen bara att acceptera att det är en sån dag idag... ;)

Men nu väntar dusch, middag och sen ska jag iväg en sväng ikväll. Får väl sova mig igenom kvällen men bort ska jag - mannens tur att vara hemma ikväll! Ha det gott, mina läsare ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha!!! Usch ja, dessa dagar då inget blir rätt, man springer bara runt och yrar som en galen höna. Tufft när ingen vet hur man ska lösa problemen som dyker upp, hoppas att det gick bra att slå ihop era kloka hu´vuden ;)
Kram på dig yrpannan, hoppas att du hittade sängen när du skulle gå och lägga dig iallafall!